❤️ Фінал “Обіцяю кохати завжди” ❤️

❤️ Фінал “Обіцяю кохати завжди” ❤️

❤️ Фінал “Обіцяю кохати завжди” ❤️

Любі читачі,

Сил боротися, чинити опір, бути сильною, «давати відсіч» — просто більше немає. Змирившись, стиснувшись у беззахисну грудку страху та розпачу, чекаю своєї долі.

Під натиском двері відчиняються з хрускотом вирваної хлипкої клямки. Дотик рук до мого тіла — мій тихий стогін і благання «не треба». Він щось говорить, але я не чую, повторюючи, як заведена, «будь ласка, не треба».

Він припиняє спроби змусити мене піднятися. Вчепившись намертво руками у свої ноги, сиджу, молячись, щоб він пішов і дав мені спокій. Мало їм було? Що ще від мене треба?

— Гей, — тихий оклик біля мого обличчя. — Поглянь на мене.

Розплющивши очі, хмурюся, здивовано розглядаючи хлопця перед собою, який, судячи з усього, є породженням моєї фантазії.

Клім, лише в куртці, накинутій на голий торс, присівши навпочіпки переді мною, намагається одягнути на мене свою кенгурушку. Теплу, м’яку кенгурушку з каптуром, у яку я миттю охоче пірнаю, відчепивши змерзлі руки від ніг. Клім накидає на мою голову каптур, натягнувши його глибше, підіймає мене і виходить із кабінки. Зупинившись біля протилежної стіни, ставить мене на підлогу і втискає у свої гарячі груди, обхопивши руками за спину.

— Зараз відігрієшся і відвезу тебе додому, — шепоче в мою маківку.

Мої руки, стиснуті в кулаки — єдина між нами перешкода. Моя свідомість намагається зачепитися за думку, що це все хитрощі, обман, щоб принизити мене ще більше. А раптом це він усе підлаштував? Що як вирішив так покепкувати з мене?

Ні, ця думка йде геть, розтоптана очевидними фактами: дівчата й так мене ненавидять, а йому немає сенсу вдаватися до таких витончених методів тортур. Я йому ніхто і причин знущатися з мене в нього немає. Адже так?.. читати роман

 

Оригінал статті на Букнет: ❤️ Фінал “Обіцяю кохати завжди” ❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"