Фінал, знижки та довгоочікувана новинка!

Фінал, знижки та довгоочікувана новинка!

Фінал, знижки та довгоочікувана новинка!

Вітаю, мої любі!

Нещодавно було завершено дилогію «За горизонтом» ціна на неї дещо зросла, але сьогодні є чудова можливість придбати книгу дешевше, бо на неї діє знижка! Не пропустіть вигідну пропозицію поповнити бібліотеку ще однією романтичною історією))

За горизонтом

Уривок:  — Я не тримаю на тебе зла. Стільки років минуло, що це буде просто неправильно. Все сталося так, як і мало бути. Перед твоїми ногами був весь світ. І я справді рада, що в тебе все добре, — в його обіймах говорити легше, не доводиться дивитися у вічі. — Та я сама зробила цей вибір. Ти не повинен звинувачувати тільки себе. І подзвонити не наважилася, навіть не так — заговорити. Пожертвувала своїм щастям, не порадившись з ним самим. Спробувала стосунки, в надії стати нормальною людиною, але переоцінила свої можливості. Кохання — це не нова робота, одного бажання недостатньо.

— Недостатньо, — зітхає він. — Можливо, це неправильно, але я радію, що у вас нічого не вийшло з Іллею. Він… Як би сказати, щоб без грубих слів? Він не гідний бути з тобою. Я кажу це не для того, щоб підвищити себе у твоїх очах, моїм помилкам немає прощення. Та я й сам ніколи себе не пробачу. Ніколи. Я втратив найкраще, що в мене колись було. Найцінніше. Ти була для мене всім…

Нагадую, що перша частина безплатна і з нетерпінням чекає своїх читачів))

Після завершення книги так і проситься невелика відпустка, але герої не дають))) Тому ласкаво запрошую усіх на знайомство з новими героями. Новинка вже публікується на моїй сторінці)) Впевнена, вона знайде місце у ваших серцях))

Недосяжна

Мені, дівчині з сільської місцевості, звикати до міського життя стане нелегкою задачею. Особливо якщо жити поряд з незнайомцем, який неочікувано прийшов на допомогу. Та заради важливої цілі можна звикнути до всього, правда ж? Тільки як бути з пропозицією, яку цей нахаба не посоромився озвучити і що робити з почуттям, яке несміливо, день за днем, оселяється в серці? Одне можу сказати точно — не варто ставати боржницею самовпевненого багатія.

Також не проходьте повз вигідні знижки моїх талановитих колег:

«Жадана» від Улясі Смольської 

«Він тебе програв. Ти тепер моя» від Холод Влади та Мар’яни Долі

«Іграшка» від Стефанії Лін 

«Все почалося з весілля» від Софії Чайки 

Сподіваюся, ви знайдете собі історію до смаку)) А якщо вже читали, обов’язково діліться враженнями, це надихає авторок))

Щиро дякую за увагу!

Бажаю затишної та тихої неділі! Бережіть себе!

З повагою, Ерін.

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Фінал, знижки та довгоочікувана новинка!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"