Флешмоб 10 фактів

Флешмоб 10 фактів

Флешмоб 10 фактів

Вітаю!

Отож, факт №1.
Почну, як усі, з псевдоніму, який в мене є наполовину. Чому так? Бо склероз, мабуть, підкрався. Колись дуже давно я зайшла на Букнет випадково й створила свою сторінку, про яку забула. А коли прийшла вдруге, не могла зрозуміти, чому в мене не виходить зареєструвати просто «Ольга Джонс». Нещодавно ж дізналась про це, але скобочки тепер мене переслідуватимуть завжди.

Факт №2.
Першу свою книгу я писала майже рік. І це було дуже давно. Тоді батьки забороняли довго сидіти за комп’ютером. І мені доводилось писати все в зошиті, а потім переносити все на комп. Мороки багато, але в мене до сих пір є ті зошити. 

Факт №3.
Після першої книги я писати припинила через те, що не знала, що далі з цим робити. Хоча, зараз також не особо розумію іноді J

Факт №4.
Відновити писати книжки мене спонукала літературна рольова гра, куди мене затягнули під час декрету. До речі, дуже цікавий досвід. Це майже так само, як писати у соавторстві, але людей значно більше.

Факт №5.
В мене є найулюбленіший герой, який проникає в інші книжки під іншими іменами та посадами. Але, це саме він. Хто це? Не скажу J

Факт №6.
(О, пальці на одній руці вже скінчилися.)
Той роман, який набрав на Букнеті в мене більше всього переглядів, я писала на «що би було». Не продумувала нічого. А він взяв, і сподобався.

Факт №7.
Блоги писати – це не моє. На кожен блог я себе довго умовляю.

Факт №8.
Мої улюблені жанри – фентезі та містика. А мій перший читач усіх новинок – мій чоловік. Тож, він просить, щоб завжди було що для нього почитати J Тому, повністю від цих жанрів я не відійду.

Факт №9.
В школі за твори я отримувала погані оцінки, поки в 10 класі не з’явилась  вчителька, яка дозволила писати не за шаблоном. Ото тоді Остапа понесло.

Факт №10.
( та невже вистачило пам’яті, щоб всі 10 написати?)
Найважче писати середину твору. Постійно боюся, що не вийде запланований об’єм .
От, якось так. Сподіваюсь, не втомила вас сухими фактами?
Якщо бажаєте переключитися від дійсності, запрошую на новий конкурсний твір
Я знайду тебе… 
 

Оригінал статті на Букнет: Флешмоб 10 фактів

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"