Тарас Мельник+я = Слр + Бойовик! Ловіть новинку!

Тарас Мельник+я = Слр + Бойовик! Ловіть новинку!

Тарас Мельник+я = Слр + Бойовик! Ловіть новинку!

Що буде, якщо автор бойовиків та авторка СЛР захочуть написати щось в співавторстві? Саме таким питанням я задалася, коли обирала собі співавтора для новинки ще пару місяців тому =)) Мені дуже хотілося написати роман не самостійно, а разом з кимось, але ще більше я хотіла написати СЛР саме з хлопцем… Для цього я навіть дала об’яву на букнет про те, що шукаю співавтора, бажано хлопця ахаха)) І доля таки звела мене з моїм крутим співавтором Тарасом Мельником =)) 

Анотація до книги “Особиста вендета”

Сергій та Анна ніколи не зустрічалися, доки їх не об’єднала особиста помста. Він бажає знищити злодія, який убив його батька та викрав сімейну справу, а вона мріє розтоптати колишнього, винного у смерті їхньої дитини. На шляху до здійснення вендети, такі різні герої будуть змушені діяти спільно, щоб раз і назавжди вирішити свої справи та почати нове життя. Однак, що виявиться важливішим: бажана помста, чи почуття, вони не здогадуються…

 

ЦИТАТИ:

 

Я перевів погляд на те місце, де кабріолет зустрівся з водою. Наче навмисне, переляканий Едуард з охоронцями відкрили зверху вогонь по тонучій машині. Вони намагалися добити її за всяку ціну. Настав час рятувати. Я відчував, що вона могла вціліти при падінні. Кинувши гвинтівку у сторону, я стрибнув у воду та поплив до місця аварії. Життя однієї хорошої дівчини коштувало мільйонів життів злодіїв. 

 

На мить я спробував уявити собі, що могло би статися, якби я не покинув батька. Його успішний бізнес став би моєю справою. Можливо, ця знедолена жінка, чи дівчина, мала би вийти за мене і народити мені дитину. Думки розривалися від гніву. Я чудово знав хто винен, хто викрав мій спадок і моє життя, хто заплатив клятим кнурам, щоб мене вигнали з відділку без права на відновлення.

 

Я торкнулася чергової книжки і нарешті привела в рух необхідний механізм. Зі скрипом, стелаж від’їхав всього сантиметрів на сорок. Повільно, негарно і зовсім не так, як у фільмах. Вийшло! Саме в цей момент ключ з замкової щілини вже випав. Максимум хвилина і вони зламають замок, а тоді охорона зайде сюди!

 

Реагуючи на удар, я схопив руку з бронзовою статуеткою і спробував кинути противника на підлогу. Але побачене зіпсувало мені весь прийом. З темноти кімнати на мене стрибнула дівчина, котру я бачив у газеті. Я не міг ні вдарити її, ні смикнути за руку та тріснути об стіну. На хвилі адреналіну, просто подався вперед всією вагою тіла та впав на неї, тримаючи руку із статуеткою. Вона дивилася на мене з переляком, однак не припиняла спроби вирватися та продовжити боротьбу за життя.

Як пташка в клітці, я намагалася вивільнитися з його обіймів, але все було марно. Поліцейський дивився на мене здивовано, не відпускаючи від себе. Я розуміла, що програла: тепер мені точно не вибратись. Але як він знайшов таємний хід? І що мені тепер робити? Може, треба зіграти на моєму статусі?

— Відпусти мене, клятий мєнт! — я намагалася вирватися, але з того нічого не виходило, тому я спробувала змінити тактику. — Ти знаєш, хто я? Едік розмаже тебе, коли дізнається, що ти… — я на секунду замовкла. — Що ти навалився на мене і… І хотів зґваглтувати!

 

Для мене роман “Особиста вендета” – це нереально крутий досвід! Хочу подякувати моєму крутому співавтору Тарасу за таку класну можливість =) Писати екшн, погоні, злам сейфів, втечі і авжеж романтику між нашими персонажами для мене дуже хвилююче!))) 

Запрошую всіх до прочитання, цей наш СЛР+Бойовик дуже сильно відрізняється від того, до чого ви звикли, тому, я сподіваюсь, що ми вас трохи здивуємо!

Читайте “Особиста вендета” прямо зараз!

 

Оригінал статті на Букнет: Тарас Мельник+я = Слр + Бойовик! Ловіть новинку!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"