Суботня знижка )

Суботня знижка )

Суботня знижка )

Доброго суботнього ранку, друзі!

“ОБІЦЯЮ КОХАТИ” (назва клікабельна)

❤️УРИВОК:❤️

— Хм, — сірі очі Андрія стали дуже серйозними. — Це твій колишній змусив тебе так ненавидіти всіх чоловіків?
— Я не ненавиджу чоловіків, — Віка зрозуміла, що він все чув та опустила очі. — Просто… Мені й самій добре! Будь ласка, йди!
— Не можу. Ти ще не розрахувалася зі мною за допомогу з холодильником!
— Що? — Віка розгублено підняла на нього очі.
— Звісно, сусіди повинні допомагати один одному, — з посмішкою продовжував Андрій, вивчаючи її обличчя поглядом. — Але я все ж таки бажаю отримати маленьку подяку, бо той холодильник таки важкенький!
— Добре! — Віка розкрила гаманець. — Скільки я тобі винна за твою допомогу?
— Грошей я не візьму! Хочу дечого іншого! — спокійно промовив Андрій.
— І чого ж ти хочеш?
Андрій зробив ще один крок назустріч дівчині, опиняючись зовсім близько. Віка залишилася стояти на місці. Вона сміливо дивилася в його сірі очі відчуваючи, як нестримно калатає серце в грудях. Андрій нахилився до її вуха та обережно провів тильною стороною пальців по розпущеному волоссю дівчини. Дотик був приємним, ніжним і турботливим, викликаючи тремтіння в усьому тілі. Віка відчула на своїй щоці тепле дихання Андрія і зрозуміла, що сама вона не дихає вже декілька секунд.
— Хочу вечерю з тобою! — прошепотів їй Андрій.

 

Ну а всіх, хто любить читати книги в процесі публікації запрошую до історії Ксюші та Матвія під назвою “Тур за коханням” (назва клікабельна) – сьогодні зранку вийшов новий розділ.

❤️УРИВОК З НОВОЇ ГЛАВИ:❤️

Обличчя Катерини Богданівни стало дуже серйозним. Вона підвелася з-за столу, налила в склянку води та простягнула її Ксюші. Дівчина взяла склянку тремтячими пальцями та повільно зробила пару ковтків. Проте легше не стало.
— Ксеніє, я працюю тут багато років, — спокійно промовила лікарка, повернувшись за стіл. — І за цей час бачила багато таких дівчат, як ви. Спочатку вони плачуть і благають позбавити їх цього небажаного тягаря. А через пару років приходять знову і так само благають допомогти їм знову завагітніти. Тож якщо ви думаєте про аборт…
— Що?! — Ксюша мало не впустила склянку. — Ні! Я не вбиватиму свою дитину! Як можна?! Вона ж жива! І така маленька…
Ксюша поставила склянку на стіл і тихо схлипнула, поклавши долоні на свій живіт. Хіба ця крихітка в чомусь винна? Маленька краплинка життя всередині неї потребує захисту та любові. Як же хочеться сховати її від усього світу!

 

Нагадую, що перша частина дилогії “Тур за коханням” повністю безкоштовна, читати її можна ось ТУТ.
Ще більше анонсів і новин можна знайти на МОЇЙ СТОРІНЦІ ФЕЙСБУК, запрошую підписатися!

 

Віримо в краще, пишаємось успіхами наших Захисників на фронті та впевнено крокуємо до перемоги. Мирного неба і гарних новин!

Все буде Україна!

Ваша Оксана Мрійченко )

Оригінал статті на Букнет: Суботня знижка )

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"