Новинка від Марісси Вольф: Почуття за котрактом

Новинка від Марісси Вольф: Почуття за котрактом

Новинка від Марісси Вольф: Почуття за котрактом

Шановні читачі, запрошую вас зазирнути до чудової авторки Марісси Вольф та її роману:

Анотація:

– Ти хочеш, щоб я в тебе закохалася? – розширюються мої очі.
– Смієшся?! Мені взагалі не потрібне твоє кохання, – зупиняє мене презирливим карим поглядом. – Ти просто будеш робити вигляд, що божеволієш від мене. Натомість – я вирішу твою проблему.
Серце б’ється сильно-сильно. Невже він і справді так зробить? Він може. У нього зв’язків багато та грошей хоч греблю гати.
– А ти не обманюєш мене? Як тобі повірити? – змушує запитати мій розум, що зараз несподівано прокинувся. Хоча поруч з цим хлопцем він зазвичай замовкає, залишаються одні почуття.
– Ніяк, – відрізає та крутить ключі від машини в руках. Мабуть, він сильно поспішає. – Ну що, згодна?

 

У тексті є:

різниця у віці
владний герой
фіктивний шлюб

 

Уривок з книги:

– Ти що, мене зраджуєш? – кричить він, притискаючи мене спиною до холодної стіни.
Гарні карі очі виблискують, ніздрі роздуваються, весь його мажорський вигляд виказує лють та сильне роздратування.
Як же! Образили його! Відібрали улюблену іграшку. А ще образили його власницькі почуття…
Від усвідомлення цього в грудях стає так боляче, що на очі мимоволі набігають сльози. Швидко відвертаюся та часто-часто моргаю, щоб цей гад не встиг помітити мого внутрішнього болю.
Він не повинен дізнатися, що має наді мною таку величезну владу. Та й ні до чого йому це розуміння. Тільки сміятися в обличчя буде та знову піде звідси, обійнявшись з черговою лялькою Барбі. Всю ніч буде лазити незрозуміло де, а мені переживай тут. Не спи, зрошуючи сльозами подушку.
Ну його під три чорти цього негідника.
Як я могла взагалі з ним зв’язатися? Чому? Навіщо?
Але відповіді на ці питання я й сама прекрасно знаю. В той момент так було треба. Я не могла вчинити інакше.
А зараз… чорт, як же боляче – відчувати тепло його тіла, вдихати знайомий чоловічий аромат, що повільно зводить мене з розуму, та не мати можливості навіть обійняти його, притиснутися до міцного тіла, пройтися руками по рельєфних кубиках преса.
Стискаю губи та повертаюся до нього. Відштовхую сильні руки, ігноруючи електричні розряди, якими пробиває моє бідне тіло, лиш тільки я торкаюся його жаданої шкіри, та злобно шиплю:
– Не міряй всіх на свій аршин. А тепер геть звідси!

Дякую за вашу увагу!

З любов’ю,
ваша Ольга Вісмут 

Оригінал статті на Букнет: Новинка від Марісси Вольф: Почуття за котрактом

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"