“Не Читай Мене На нІч” і “Кохання це…”

“Не Читай Мене На нІч” і “Кохання це…”

“Не Читай Мене На нІч” і “Кохання це…”

Сьогодні вирішила навести трохи ладу на своїй авторській сторінці букнет. Так деякі старі оповідання були обʼєднані в збірку “Не читай мене на ніч”(повністю нова збірка, яку склала в одному з її оповідань, а інші видалила) та в “Кохання це…”(раніше ця збірка вже існувала, але називалась інакше). 

Ну але дещо я все ж для них зробила…)) Обʼєднала, оновила обкладинки на анотації =) Тому вирішила вам все це показати =)) 

Анотація до книги “Не читай мене на ніч”

Збірка оповідань в жанрах містика/жахи з елементами детектива, трилера, любовної прози. 

“На крилах гніву”: вона померла і тепер як дух спостерігає, як її хлопець їде на зустріч з іншою… Вона хоче помститись, хоче наказати його, але ж вона колись його кохала…

“Скринька бажань”: Що б ви зробили, якби вам запропонували виповнити три будь-які ваші бажання, але не просто так, а за виконання трьох фантів зі скриньки бажань? Як далеко можна зайти заради виконання будь-якого, навіть найнеймовірнішого бажання? І як далеко зайшли б саме ви? 

“Я та мій булер. 9 кіл пекла”: Ще п’ять днів тому я була звичайною школяркою, у мене були подруги. Але п’ять днів без телефону та інтернету не дозволили мені одразу зрозуміти, що мої теплі милі однокласники творять за моєю спиною.

Анотація до книги “Кохання це…”

Виставляю тут деякі свої оповідання. Оповідання будуть про життя, кохання, дітей, та деякі суспільні теми, такі як сирітство, безхатні тварини і тп. Кому цікаво – прошу =)

(тут є картинка з оновленими обкладинками, які я зробила сьогодні) 

 

Ну і нагадую, що продовжується викладка нашого з Марʼяною Долею співавторського роману “Він тебе програв. Ти тепер моя”, зараз там якраз відбувається найцікавіше…))) Тим часом ми з Марʼяною вже активно працюємо над нашою новинкою, викладку якої почнемо ще до закінчення “Він тебе програв. Ти тепер моя”. Обкладинку я вже показувала в передостанньому блозі =) 

Оригінал статті на Букнет: “Не Читай Мене На нІч” і “Кохання це…”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"