Коротко про…

Коротко про…

Коротко про…

Всім привіт))) Нещодавно закінчився прийом робіт на конкурс, а я нарешті зібралася з духом, щоб розповісти вам, що саме хотіла донести до читачів у своїх творах.

Третьою книгою, яку я опублікувала, був твір “Все не так”.

Тут я розповіла про миттєвості з життя популярної блогерки, що не завжди все стається саме так, як ми плануємо та що потрібно остерігатися тих людей, з якими знайомимося онлайн. А також розповіла про те, що не завжди ті, хто нас оточують, насправді такі, як ми їх бачимо.

В цьому творі я також порушила загальний канон та розповіла про дівчину, яка боїться виходити зі свого дому. Причини цьому досить незвичні. Про те, які ж вони та чому це так нетипово, дізнаєтеся прочитавши книгу)

Другою книгою була “Не здамся”.

Тут я почала писати в нових для себе жанрах. Було дещо незвично, але я все-таки змогла висвітлити те, що хотіла сказати.

Не потрібно падати духом. Навіть, якщо сталося щось серйозне, це не значить, що життя закінчилося. Потрібно боротися за нього, за свої права, підійматися та йти далі, до нових звершень.

Ми повинні вірити в себе. Якщо ви працюєте над чимось і бачите, що ось уже все втрачено, нічого не виходить, не здавайтеся. Незабаром все налагодиться.

Життя щосекунди підкидає нам нові можливості, то чому б ними не скористатися. Не бійтеся змін, все, що стається – на краще. Адже, можливо, після цього для вас відкриються нові, приховані до цього, можливості.

Ну і першою книгою була “Завжди будь собою”.

Тут я розповідала про те, що не варто боятися того, що подумають про тебе люди. Ми повинні бути собою, робити те, що подобається, не боятися порушувати загальних уявлень людей про життя. Щосекунди світ змінюється, все більше людей починає відстоювати те, щоб їхні інтереси, хобі і т.д. й т.п. сприймало суспільство.

А також хотіла розповісти про те, як часто несправедливий коментар під фото, може зіпсувати чиєсь життя. То чому ж люди продовжують нехтувати чужими почуттями та займатися хейтерством?

 

Ну ось і все. Розповіла те, що хотіла) Якщо ви ще не читали книги, то ласкаво прошу) Здається, нічого не спойлерила, тож обіцяю, буде цікаво)

А також хочу подякувати організаторам конкурсу за те, що надихнули написати про це, порушити проблеми сучасних людей) 

Ще раз запрошую усіх до моїх трьох новинок)

До речі, план книг, який наобіцяла до цього, вже майже виконала) Вам залишилося лише почекати на новинку, яка вже буде зовсім скоро. Це буде продовження книги “Чарівний пролісок”. Ніяких спойлерів робити не буду) Але можу сказати, що досі думаю над вибором жанрів, адже події відбуваються через кілька років і головні герої уже виросли. 

Можливо, щось порадите, стосовно цієї новинки)

Оригінал статті на Букнет: Коротко про…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"