Коли обманюють найрідніші

Коли обманюють найрідніші

Коли обманюють найрідніші

Наближаються новорічні свята і у дні як ніколи хочеться проводити час з рідними, відчувати родинний затишок та тепло. Але як бути, коли випадково дізнаєшся, що найрідніші люди брехали? Кохання нареченого виявилися фальшем, майстерною грою заради досягнення корисливих цілей. Турбота батька – сліпою, адже він навіть не розуміє своєї провини. За крок до щастя героїня сучасного любовного роману “Іди за мною”  Ліки Радош, опиняється на життєвому роздоріжжі. Мені дуже цікаво, що вона робитиме далі – вдаватиме, що не знає про угоду, чи спалить всі мости минулого і розпочне життя з початку?

Світ, в якому я жила, виявився не тим, що я знала. Ті, кому я вірила, зрадили мене, ввели в оману, змусили повірити в те, чого насправді не було. Мій наречений, котрого я кохала все своє свідоме життя, зробив мені пропозицію під примусом наших батьків. І про це я дізналася випадково. Коли підслухала його розмову з другом. Тепер не знаю, як вчинити. Спробувати закохати його в себе по-справжньому, прив’язавши шлюбом? Чи відпусти, порвавши з ним? Тим самим посварившись з усією сім’єю…

 

 

Цікавий уривок:

Якраз встигла зробити один ковток кави, коли в приймальню зайшов цей тип з дороги. Я ледь не захлиснулася! Він зміряв мене прискіпливим поглядом, зупинився в вирізі грудей, хмикнув собі!

– Ну, привіт, красуне! – зневажливо кинув мені цей недорозвинутий хам. – Секретарем тут працюєш?! – не те запитує, не те констатує факт. Та продовжує, не чекаючи моєї відповіді. – Зроби і мені чашку кави. Американо, без цукру. – закінчує.

А я вже хотіла йому відповісти в відповідній манері. Та від величезної помилки мене вберіг Станіслав Вікторович, що також зайшов в приймальню.

– О, Макс, нарешті ти сюди добрався! – а потім глянув на мене та вирішив представити нас одне одному. – Таня, це Максим Андрійович Потоцький, співвласник цього підприємства та й ваш безпосередній начальник також. – та повертається до цього хама. – Макс, це Тетяна Остапівна Чумаченко, наш секретар, та права рука кожного керівника, без неї ніяк, ось побачиш. – посміхається, навіть не помічає тієї напруги, що витає в повітрі. – Приготуєш нам каву? – це вже до мене. – Буду дуже вдячний, – закінчив свою промову Плутар.

– Нема проблем, Станіслав Вікторович! – видавлюю я, а своїм поглядом намагаюся спопелити того Потоцького.

Що то за підозрілий тип з дороги і що сталося між ним та героїнею ЧИТАЙТЕ ТУТ

Оригінал статті на Букнет: Коли обманюють найрідніші

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"