З’явився трейлер серіалу за романом Стівена Кінга «Історія Лізі»

З’явився трейлер серіалу за романом Стівена Кінга «Історія Лізі»

Стрімінговий сервіс Apple TV оприлюднив трейлер серіалу «Історія Лізі», знятого за однойменним романом Стівена Кінга. Ролик з’явився на ютуб-каналі платформи.

 

Режисером проєкту виступив Пабло Ларраін, який раніше працював над фільмами «Джекі», «Неруда» і «Клуб». Серед продюсерів шоу — Джей Джей Абрамс, сам Кінг і виконавиця головної ролі Джуліанна Мур.

 



 

Мур зіграла жінку на ім’я Лізі Лендон, яка нещодавно втратила свого чоловіка. Загиблий чоловік був письменником, чиє містичне минуле відкривається перед Лізі з невідомої сторони, коли та вирішує перебрати його старі рукописи.

 

Фантастичний трилер досліджує питання відданості і любові, що продовжує існувати навіть після смерті одного з партнерів. Крім Мур, в серіалі знялися Клайв Оуен, Джоан Аллен, Дейн ДеХаан і Сон Кан.

 

«Я хотів сказати щось про шлюб, про довгий шлюб, про знаменитостей, ту сторону життя, яка є публічною, і ту, яка є приватною, а також про двері між цими двома світами», — розповів Кінг.

Сценарій шоу написав сам автор роману. За словами Джей Джей Абрамса, «Історія Лізі» — «темна і заплутана казка для дорослих», для зйомок якої дуже підходить саме Ларраін з його «гіпнотичним, вивернутим навиворіт» стилем режисури.

 

Прем’єра серіалу запланована на 4 червня.

 

Зауважимо, книжка «Історія Лізі» вийшла 2006 року. За цей роман Стівен Кінг здобув Всесвітню премію фентезі та премію «Локус». Вперше переклад українською з’явився 2007 року у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» у перекладі Віктора Шовкуна.

 

Нагадаємо, відомий американський письменник Стівен Кінг пожертвував 6500 доларів учням початкової школи в Льюістоні, штат Мен (США), які запустили кампанію на Kickstarter для видання своєї книжки.

 

Раніше повідомлялося, що будинок Кінга у місті Банґор, штат Мен, перетворили на резиденцію для письменників та архів.

Оригінал статті на Suspilne: З’явився трейлер серіалу за романом Стівена Кінга «Історія Лізі»

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"