Втрачене повернуто!)))) І анонс…

Втрачене повернуто!)))) І анонс…

Втрачене повернуто!)))) І анонс…

Привіт, дорогесенькі читачі!

Запрошую до прочитання своєї найтаємничішої, найбільш вдалої з точки зору професійної майстерності книги! Повний текст вже доступний читачам!

Я справді вважаю цю свою роботу найсильнішою, оскільки в жодній попередній книзі не було стільки таємниць і стільки неочікуваних поворотів сюжету. Буду дуже щаслива, якщо ви завітаєте і самі в цьому переконаєтеся!

Читати книгу “Повернути втрачене”

Анотація:

Марта:
Моє життя було ідеальним: коханий чоловік, улюблена робота, визнання. Вагітність стала вершиною мого блаженства. Та одного дня казка перетворюється на детектив і бойовик. Один підписаний контракт ледь не вартував моєму коханому життя: благо, він, на відміну від свого брата, вижив у тій автокатастрофі. Вижив, але змінився… І поки намагається повернути наше втрачене щастя, мені випадає місія зберегти наше ненароджене немовля і зрозуміти, що ж сталося того фатального дня насправді.

Алекс:
Змінилося усе. Відтепер ніщо не буде, як колись. Можливо, доля дала мені шанс повернути моє бажане втрачене, що кілька років тому відібрала так жорстоко. Але спершу я повинен знайти того, хто вбив мого брата… і мене…

 

Коли вона мене цілувала, я ризикував схопити тахікардію. Здавалося, серце вистрибне з цього тлінного тіла і полетить в райські сади. Я вглядався в її прекрасні риси обличчя, торкався її шовковистого тіла, ризикуючи загубити себе. Та втім, я й так давно втратив себе від любові до неї.

Невже я справді зміг забути, яка вона? Смак її вуст, блиск її очей, її ніжність, турботу, ласку… Все, що відбувалося зараз, було зі мною, мов уперше. Ніби я й не жив дотепер, ніби й не бачив її до тієї аварії. Я завжди втрачав від неї голову. З першої миті нашого знайомства. Кохав… Так кохав, як ніколи й нікого.

Але ж тепер все так складно. І я не міг собі дозволити просто розслабитися з нею, жити й насолоджуватися. Нізащо не міг…

Перед очима промайнув той страшний день. Біла тойота з’явилася, мов нізвідки. Вона вилетіла з-за рогу на шаленій швидкості. Я не встигнув зреагувати, не встигнув нічого зробити. Темрява накрила мене… А коли опритомнів, мій брат… Ні, він ще був живим… Останні слова, що він сказав мені, перш ніж полинути до Всевишнього, ніколи не зможу забути.

Це страшне відчуття абсолютної безпорадності! Коли ще мить тому рідна людина була живою, а зараз її очі вже пусті, скляні… неживі… В ту мить мені здалося, я також помер. Полинув у безодню з ним… Однак, минали секунди, хвилини, а темрява не забирала мене. Чому? Чому вижив саме я? Чому біль втрати з’їдатиме мене? Я б надав перевагу спокійно заснути, аніж жити з цим нестерпним горем.

Ми разом прийшли на цей світ. Разом могли б і піти… Але за дивним поворотом обставин я вижив. Як? Не знаю… Але було таке відчуття, що він своїм останнім подихом повернув мене, прийняв весь удар на себе. Обрав смерть, аби сонце світило для мене… І від цього ще гірше… А ще страшніше усвідомлювати, що за кермом був саме я. Я не врятував нас. Але я, на відміну від нього, вижив. Не справедливо.

Обличчя рятувальників, дні в лікарні, допити поліції… Все промайнуло, мов у тумані. Спершу я погано розумів, що відбувалося. І, звісно ж, не забажав бути присутнім на цьому похороні. Я просто не зміг би… Не витримав би, розуміючи, що на його місці мав бути я.

Іронія долі… Хіба зможу тепер жити, знаючи всю правду про той день? Пам’ятаючи нашу останню розмову…

 

 

Тепер ще трошки інформації, чого ж чекати далі!

До кінця зими буде викладатися книга “Наперекір дружбі” – вона безкоштовна й написана в співавторстві з Владою Холод. Навесні до свята 8 Березня на нас очікує таємнича новинка))))

Спробуйте вгадати її жанр і головних героїв просто так, без жодної підказки. Хто скаже найточніше – отримає від мене смачний гостинець. 

З повагою ваша Юліанна!))))

 

Оригінал статті на Букнет: Втрачене повернуто!)))) І анонс…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"