Без проблем, крокодильчику!

Без проблем, крокодильчику!

Без проблем, крокодильчику!

Сьогодні у “Сльози короля, усмішка королеви”

   — Горде, котику, як ти думаєш, може твої хлопці все ж візьмуть себе в руки та не будуть лізти до моїх з цим своїм тупим гумором? А то ж мої не залізні, можуть, врешті-решт, і наваляти як слід. А воно нам треба? Щоб так, то ні!

   Горд здивовано вилупився на мене:

   — Ти про що?

  — Ну, як це про що! Оціни глибину гумору — “підспідничники”, “бабії” і верх творіння їх слабких мізків — “євнухи”. Як вважаєш, це дійсно смішно? Тобі, наприклад, весело? Мені — ні! По-людськи тебе прошу — вгамуй своїх “дівчаток”! Або це зроблю я.

   — Тобі відомо таке слово “субординація”? — запитав мене Горд.

  — Ага. Десь чула. Це про те, що є ті, хто віддає накази й ті, хто їх виконує?

  — Саме так.

   — Тільки не кажи мені, сонечко моє ясне, що це ти їх напоумив! Я про твої розумові здібності була куди кращої думки.

   — Я схожий на дурня, віддавати подібні розпорядження?

   — От і я про те ж! Я всього лише прошу поговорити зі своїми людьми та пояснити, що ми всі — одна команда. Адже…

   — Я все зрозумів. Я поговорю з ними. Більше цього не повториться. Але я настійно поки просто прошу не лізти до моїх хлопців. У них є командир і це не ти.

   — Без питань, зайченя! Я рада, що ми зрозуміли один одного!

   — Чи не могла б ти не називати мене зайченям?

   — Як скажеш, котику!

  — І котиком теж.

  — Без проблем, крокодильчику!

   — Ти зараз знущаєшся?

   — Трошки! А що так помітно? — я подивилася на його архі серйозну мармизю і сказала, — Та, добре! Чого ти губенята надув? Я ж від щирого серця і тільки наодинці! Але якщо тобі так вже це неприємно, буду тебе називати “високоповажний начальник королівської варти”. Так піде?

  — Та вже краще, ніж крокодил!

   — Думаєш, краще? Що ж! Тоді добре, домовилися, високоповажний начальник королівської варти! До речі, ти мене можеш називати “моя красуня” або “сонечко”. А краще просто “єдиний промінчик світла в моєму нудному житті”.

   Він важко зітхнув і мовчки пішов.“

Читаємо ТУТ.

Дякую усім, хто мене читає!

Гарного дня всім добрим людям!

Оригінал статті на Букнет: Без проблем, крокодильчику!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"