А ви вже помітили новий тренд на Букнеті?

А ви вже помітили новий тренд на Букнеті?

А ви вже помітили новий тренд на Букнеті?

 

Але спочатку про головне)

Герой моєї нової історії – “Його маленька сильна дівчинка” Ігор Стриженко – капітан поліції. Особисто для мене вибір цієї професії був нетиповим, але нікуди правди діти – без цього було ніяк. Сюжет, логіка, можливості, що б його. То ж мене майже приставили до стінки й сказали – або так, або пиши щось інше. 

Ніколи не любила “Мєнтов” (то я про серіал, якщо що) та подібні фільми, то ж звернулася до книжок. І що ви думаєте? Нарила ось стільки цікавенького! 

 

Отже, лот №1, який, впевнена, багато хто вже читав. Принаймні про нього я вам вже писала)))

 

“Відділ особливо тяжких спокус”

Каміла Дані

 

 

Життя надзвичайно прекрасне. Мені тридцять п’ять, неодружений. Робота – казка. Наставляю на шлях істинний злочинців. Вдома завжди віддано на мене чекає лінивець, ні, лінивець не я, а моя домашня тваринка, мила та спокійна. Із спільного у нас тільки те, що ми постійно голодні, тільки голод у нас різний. Йому смакує салат. Мені – німфи. Всі задоволені. Але все кардинально змінюється того дня, коли в моє чарівне життя вриваються три сексі-бандитки.

 

Лот №2

“Ексклюзивна відпустка, або До покарання готова!”

Каміла Дані

Олеся: Три до одного. Це моя життєва схема: один успіх — три промахи. Але після того, як до нашого номера увірвався цей мужлан — схема дала збій. Йому мало мого зіпсованого відпочинку, так ще за шантаж взявся. Я маю бути його дівчиною?! Фіктивно, звісно. Ну, тримайся, ментяра!

 

Костя: Жив собі спокійно, не тужив, поки не прийшла інфа про червону валізку. І почалося. Ще й колишня дружина приперлася до міста з новим любасиком. А я – нянька?! Дідько, але це все можна повернути в інше русло. Нічого, влаштую я  дрібній плюгавці відпустку по-одеськи!

 

Лот №3

“Таємне завдання”

Кристини Асецької

Він – її завдання, той, про кого потрібно добути інформацію і безслідно зникнути. Але це зробити буде важко, враховуючи, що випадково стала фіктивною нареченою свого об`єкта, його брат підозрює її у всіх смертних гріхах, а їхній давній суперник несподівано зацікавився нею. У таких умовах складно не закохатися й виконати своє таємне завдання.

 

Лот №4

“Шахрайка в мережі” (до речі, це минулорічне оповідання з конкурсу Avitarart)

Кристини Асецької

Кіра потрапила у лапи закону, як професійний хакер. Дівчина вирішує допомогти слідству знайти небезпечного злочинця, взамін на свободу та захист від свого спільника. Проте в неї є одна таємниця, яка змінює все. Розпочинається прихована гра, адже ніхто не збирається виконувати умови договору.

 

Лот №5

“Холоднокровні” (впевнена, фентезі ви тут точно не очікували побачити!)

Innaturianska

В центральному парку міста знайдено труп. На перший погляд, звичайна смерть, але навколо неї витає багато загадковостей і темного зла. При розтині трупа встановлюється, що він був холоднокровним. Але, як таке можливо, щоб в людському тілі текла кров рептилії? Слідча Анна та судмедексперт Андрій беруться за власне розлідування. Як далеко вони зможуть зайти, якщо темрява бажає вселитися в них самих? Вони ганяються за загадковою істотою, яка постійно ловить їх у полон страху.

 

Лот №6

Моя зона комфорту

Міла Федорук

Руслана — молода й успішна. Вона не визнає невдач, пасивного відпочинку й тиші. І щиро не розуміє людей, які бояться використовувати всі можливі шанси. Наполегливість Руслани невдовзі винагородиться місцем у команді закордонного рекламного агентства. Але все змінюється після зустрічі з хлопцем, який давно симпатизує їй. Богдан провокує недомовками, без жалю топить у почуттях і чомусь мовчить про минуле. Врешті Руслані доведеться обирати між коханням та черговим кар’єрним успіхом.

 

Всі історії дуже різні й по стилю, і по жанру, і навіть по настрою)))
Вірю, що кожен знайде собі щось до душі) 

А ще щось мені підказує, що цей тренд лише набирає обертів)))

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: А ви вже помітили новий тренд на Букнеті?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"