Megogo транслюватиме події Книжкового Арсеналу

Megogo транслюватиме події Книжкового Арсеналу

Із 23 по 27 червня на медіасервісі Megogo відбудуться онлайн-трансляції подій Десятого Міжнародного фестивалю Книжковий Арсенал. Про це повідомила пресслужба Книжкового арсеналу.

 

Megogo, офіційний цьогорічний транслятор, забезпечуватиме знімальний процес. Розпочинатиметься показ фестивалю 23 червня, о 17:30 прямою трансляцією церемонії відкриття та нагородження переможців конкурсу «Найкращий книжковий дизайн−2021».

 

Трансляції будуть доступними на Megogo за посиланням. З графіком трансляцій можна ознайомитись на сайті Книжкового Арсеналу — біля подій, що транслюватимуться, є кнопка «Трансляція».

 

Перегляд подій Книжкового Арсеналу на Megogo буде безкоштовним для незареєстрованих користувачів сервісу. Усі охочі зможуть дивитися подію із будь-якого пристрою, що підтримує медіасервіс: Smart TV, комп’ютери, смартфони та інше. Після завершення подій перегляд буде доступним у записі.

 

«Трансляції матимуть змогу побачити глядачі по всьому світу, зокрема і в так званих «посольствах» Книжкового Арсеналу — у 187 бібліотеках України та світу. Читачі цих бібліотек збиратимуться разом, щоб подивитись та потім обговорити побачене», − додають організатори.

 

Як відомо, Міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал заснували і проводять у Мистецькому арсеналі з 2011 року. Щороку він збирає понад 100 іноземних гостей, більш як 200 видавців та культурних інституцій, понад 55 тисяч відвідувачів.

 

2019 року Книжковий Арсенал у Лондоні отримав звання «Найкращий літературний фестиваль світу».

 

Також ви можете ознайомитися з програмою Х Книжкового Арсеналу.

 

Оригінал статті на Suspilne: Megogo транслюватиме події Книжкового Арсеналу

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"