Italians Do It Better… Гайда перевіряти!

Italians Do It Better… Гайда перевіряти!

Italians Do It Better… Гайда перевіряти!

Ще одна історія, яку я витягла з валізки, принесеної з собою з Літнету.

Чого тільки не придумають мангеттенські багатії!

Вони відомі своїми чудернацькими та збоченими смаками, й Тоні Соретті добряче приклав руку до цього міфу! Та інші не менш відомі частини свого тіла теж. Його не здивуєш покоївкою в білизні, мало того, він вже мав їх стільки… Буквально. Та він ще не зустрічався з Елізабет Болтон, яка лишила по собі найяскравіші враження на обличчі минулого господаря, що так необачно поліз до неї.

Вередливий та хитрющий плейбой-італієць та випускниця коледжу у злиднях, в якої завжди знайдеться для нього порція сарказму та зневаги. Мангеттен і Омаха, здається в них нічого спільного, та це лише на перший погляд… Il corno portafortuna – італійський амулет, який приносить удачу, та має вигляд стручка червоного перцю. Тож один мангеттенський хлопець найняв перчинку з Небраски, в якої вельми гострий язик. Так він точно здобуде щастя. Додайте до цього ще шалену сімейку, багацько несподіванок і гарячих сцен, приправлених італійською… Яскраву осінь вам гарантовано!

Друзі, щиро запрошую до знайомства з цією парочкою, яка часом дивує навіть мене!

   

— В мене тут Джек тільки почав малювати Розу, май совість! — скрикнула я.

Зазвичай це не спрацьовує, але наші з Тоні суперечки завжди розвиваються за однаковим сценарієм — з підвищенням градусів поступово, аж до кульмінації. Посуд, до речі, ще ніхто не бив.

— У твоїй спальні також є телевізор.
— Як і у твоїй — ліжко. Відмінне місце для сьогоднішньої зупинки з крихіткою, яку ти підчепив.

Він не запам’ятовує їхні імена, потреби немає, проте моє схиляє у всіх можливих позах.

— Ліззі, не вередуй, — його голос заграв густим наполегливим невдоволенням.

О ні, саме цього він і хотів.

— Сподіваюся, у тебе не встане! І це зіпсує твій вечір так само як ти зіпсував мій! — несамовито прошипіла я, неохоче випроставшись, — доведеться поступитися, але його перемога гірчитиме моєю отрутою. Напевне.

— В мене завжди встає, — відбив Соретті, й по голосу було чутно, що він самовдоволено посміхається, — та раптом це станеться, постраждає твоя платня.

— І в скільки, вибач, ти оцінюєш свою ерекцію?..

 

Оригінал статті на Букнет: Italians Do It Better… Гайда перевіряти!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"