50000 “Він тебе програв” за 24 дні +як придумали!

50000 “Він тебе програв” за 24 дні +як придумали!

50000 “Він тебе програв” за 24 дні +як придумали!

Дуже радію. Ця історія особлива для мене. Кажуть, автору бажано не мати улюблені книги, або “мовчати про них в тряпочку”, бо…) ну загалом, самі розумієте. Але я не можу і не хочу. Так, ця історія ОСОБЛИВА ДЛЯ МЕНЕ. 

Ця книга дуже молоденька, їй всього 25 день сьогодні))

І я можу з впевненістю сказати, що наразі це найкраща книга в жанрі СЛР з усіх, що я писала.

Сьогодні трохи привідкрию таємницю того, як ця книга взагалі зʼявилась на світ.

Отже, назва прийшла до мене 21.04 о 15:33! При тому, що блог від Астерії з майбутньою обкладинкою “Він тебе програв. Ти тепер моя” зʼявився 21.04 о 15:28:16 Тобто, я придумала назву і першу чернетку сюжету в голові буквально за пару хвилин =)) 

 Одразу замовила її… Але зі своїм іменем спочатку. В голові склався початок роману, саме такий, яким ви можете побачити його в тексті зараз. Та перша сцена, де хлопець програє дівчину в карти, а головний герой по суті її виграє… 

А потім 3.05 ми з Марʼяною списались щодо нашої “Служниці”… Я сказала, що дуже рада була писати цю книжечку, подякувала їй, а Леся сказала, що дослівно: “Будь ласка! Можна буде спробувати спробувати згодом ще щось написати разом”….

Ну а я їй “Я була б рада, у мене є навіть одна ідея в нашому стилі! Ну але спочатку старі штуки закрити хоч… Ща покажу”
Ну і показала їй обкладинку “Він тебе програв. Ти тепер моя”… І вона сказала, що ідея цікава! Я одразу перезамовила обкладинку, щоб Астерія дописала імʼя Марʼяни. І того ж 3 травня ми створили док, в якому спочатку зробили анкети наших персонажів…))) 

Я планувала це як доволі серйозну історію, але Леся сказала: “Мені надумалося, щоб це була не дуже серйозна історія, а ніби з ноткою гумору”.

Я спочатку трохи злякалась.. ну і прямо сказала: “З гумором я не надто дружу хммм, але хочу, нехай буде, буде прикольно, але буде твоя перска за це відповідати, бо це моє найслабше місце, якщо не рахувати еротики, я її взагалі не можу писати навіть”

Потім я сказала, що драми теж треба, обкладинка драматична)) Ну і пішло-поїхало…)) 

 19.05 я написала пролог. І з того моменту і до 4.07 ми з Лесею написали 41 главу =)

(тут є картинка, якщо не бачите, поновіть сторінку) 

Викладено зараз 24 глави, включно з тією, що була опублікована сьогодні о 22.00)) 

 

Цитата з сьогоднішньої глави: 

— Шкода, що ти не виграв, — сказала я. 

— Та нічого страшного, виграю наступного разу.

— Але ж ти не отримаєш мій приз! 

Він, мабуть, забув про нашу домовленість, бо якусь мить дивився на мене зі здивуванням.

— А, приз! Точно, тепер і мені шкода, — серйозно промовив, коли ми вже сідали до машини, щоб їхати додому.  — Якби я не забув про нього, то, мабуть, би точно виграв, що б там не трапилося! 

— Ти й так майже виграв, — мені захотілося його підбадьорити, бо тепер він виглядав засмученим.  — То всього лиш випадковість, що він скористався  тим, що твою машину занесло. Якби не це, то ти точно був би першим і отримав цей приз! 

— Ну, скажи хоч, що то мав бути за приз? — він уважно дивився на мене і ледь ледь посміхався. 

— Це секрет! Але знаєш, я вирішила, що буде несправедливо позбавити тебе цього сюрпризу. Адже друге місце теж призове, чи не так? 

— Так, — кивнув Яр. — Отже, я можу все-таки розраховувати на цей приз? 

— Якщо будеш добре поводитися, — сказала  я тоном суворої вчительки початкових класів…

 

Для справки…

У мене всього 7 книг з більш ніж 50 000 =)):

“Зіграй мою наречену” 955 175 (тут менше 45 000 до мільйона =)) моя книга-рекордсменка ахахха); “Така собі мільйонерка” 155 000 (моя улюблена сольна книжка); “Служниця”  105 400 (найтоповіша з платних); “Наперекір дружбі” 77 500  (історія, в котрій дуже багато з мого реалу… Перс Слава, за якого я писала, практично списаний з мого чоловіка… І родину його списала, і карʼєру); “Барбі” 66 800 (теж люблю, моя перша топова зайка, перша книга, яка набрала 50 000 прочитань колись давно, ех); “Зіграй мою наречену. Наречена для боса” 52 900 =) моя перша сольна передплата)) 

 

 “Він тебе програв. Ти тепер моя” з 51 450 зараз на 7 місці за прочитаннями серед моїх книг =) І так, це моя улюблена книжка з усіх моїх. Запрошую і вас її почитати, це реально класна книга))) Я її обожнюю!

Пс. Лесю, якщо читаєш, я чекаю на проооооду….*__*

Оригінал статті на Букнет: 50000 “Він тебе програв” за 24 дні +як придумали!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"