10 фактiв про мене…

10 фактiв про мене…

10 фактiв про мене…

Нарешті і вирішила приєднатися до нового флешмобу. Сподіваюсь, що не пізно.

2.За фахом вчитель дошкільної освіти, фізінструктор і перукар.

3.Прийшла на букнет через консурс “Кохання не купити”. Поставила собі за мету написати книжку і … понеслося. Великим автором себе не вважаю, бо розумію, що до цього ще як до Києва рачки, але намагаюсь.

4. Надихаюсь після прочитання гарної книжки. Повірте, на букнет надзвичайно багато неймовірних авторів, і це не лише жанр СЛР. Звичайно, найбільшим стимулом і натхненням для мене є мої підписники і їх коментарі. Я рада будь-якому коментарю. Коли мене хвалять, самооцінка трохи завищується і здається, що я не зовсім безнадійна. Негативні відгуки допомагають зрозуміти слабкі сторони і прагнути покращення.

5. Пишу вночі, коли всі сплять. Іноді Муза таке мені шепоче у вухо, що працюю до четвертої години ранку. А буває і таке, що не йде … От тоді починається … Змушую саму себе, намагаюсь знайти натхнення, п’ю чай з лимоном.

6. Ще жодного разу в мене не було повністю готової книги, яку б ч просто опубліковувала по частинам. Ні. Це не про мене. Кожна глава, яка виходить є з пилу з жару. Хоча іноді і трапляються затримки через різні причини. І тоді я дякую вам, що ви мене не даєте, а відноситеся з розумінням.

7. Сюжети книжок. В мене ніколи немає чітко продуманого сюжету. Не знаю добре це, чи погано. Це вже на ваш розсуд. Почула десь якісь слова з пісні, чи побачила щось у кіно і все, Муза починає ковиряти мозок ложкою. Ідей стільки, що не впевнена, що все зможу обробити, тому і не записую нічого.

8. По характеру м’яка і добра. Дуже емоційна, максималистка і трохи перфекціоніст.

9. Що діється в моїй голові, коли починаю писати? На це питання немає відповіді, навіть у мене. Не подумайте, я з нею добре ладнаю, але думки скачуть одна поперед іншої і це іноді заважає. (Боже, оце прочитала, що написала і сама з себе дивуюсь, а чи не час до лікаря?)

10. Кожен день передивляюсь чи не додалося читачів до мого маленького світу на букнет. Для мене це важливіше, ніж продана книжка.

Якось так:)) Сподіваюся, що ви не розчаруєтеся і не покрутите пальцем біля скроні, дивуючись моїй писанині. Якщо є питання, запитуйте. Буду щаслива відповісти на них. 
З повагою до кожного з вас, ваша Ліліт.

Оригінал статті на Букнет: 10 фактiв про мене…

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"