10 фактів про мене! Відповіді на запитання!

10 фактів про мене! Відповіді на запитання!

10 фактів про мене! Відповіді на запитання!

Привіт, мої любі! Дякую за цікаві запитання! В моєму блозі, якщо уважно погортати, принаймні є два пости, де я вже трохи розповідала про себе. Але, звісно, що за півроку додалися нові читачі і мене тішить, що вам цікаво дізнатися про мене більше. Постараюся поєднати деякі питання та відповісти максимально цікаво)

Мене звуть Юлія і мені 45 років. Не люблю казати про свій вік, відчуваю якусь приреченість, бо одного разу почула розмову двох молодих дівчат, вони обурювалися «як ці старі тітки можуть писати про кохання, хоча б вже не ганьбилися») Я собі посміхнулася, закотила свої сіро-зелені очі, почухала русяву макітру і вирішила, що буду приховувати цю страшну таємницю, аби мене молоді таланти тапками не закидали))) Живу я в місті Кам’янське, Дніпропетровської області. Маю двох неодружених, до речі, синів, 22 та 24 рочків. Хороші такі хлопці, може кому треба, бо щось нам з дівчатами не щастить) Мого чоловіка звуть Андрій, за гороскопом я така капітальна діва, а він конкретний овен старший за мене на 3 роки, тому нам буває весело, бо ми геть різні, але прожили разом вже 26 років. Він син мого класного керівника, вчителя математики, і познайомилися ми на моєму випускному балу, Андрійко прийшов разом з мамою, вона привела нам додаткового кавалера бо в нашому класі було 19 дівчат і лише 5 хлопців, самі розумієте – дефіцит) Тому разом з чоловіком я отримала бонус – свекруху, безкоштовного репетитора з алгебри та геометрії для моїх синів. Про сім’ю я можу розповідати багато, та боюся набриднути. Моя сім’я – це моя найбільша цінність, моя безмежна любов, мої міцні плечі, бо я можу спертися на кожного з них. Звісно, вони мене підтримують!)

2. Яку музику любите? Що найбільше дратує? Ви математик чи все таки гуманітарій? Про що ви мрієте? Розкажіть, будь ласка, про ваші найбільші перемоги та те, чим найбільше пишаєтеся?   

За освітою я економіст, але все ж таки більше гуманітарій. Мріяла стати лікарем, але життя завжди підкидає цікаві повороти. Мене дратують лицеміри, хвальки, черги, батьки, які обкладають брудною лайкою своїх дітей, кимось вигадані стандарти краси та успішності та кісточки в мандаринах) Як це не банально прозвучить, але я пишаюся своїми синами, вони моя найбільша перемога, враховуючи, через що нам довелося пройти і скільки реанімацій пережити. Звісно, я молодець, пишу книги, вони подобаються людям, але для мене важливіше те, що я виховала гідних, розумних та добрих людей. Мій молодший син закінчив школу із золотою медаллю, досконало володіє рідною, англійською та японською мовами, живе та працює в Києві. А старший, якому через хворобу радили лише домашнє навчання, від якого ми відмовилися, закінчив школу без жодної «трійки», КПІ (Київський політехнічний інститут) та працює науковим співробітником музею нашого міста. Бо в них була і є їхня божевільна матуся, яка навчила їх вірити в свої сили. Тому найбільша моя мрія – щоб доля подарувала їм люблячих жінок, щоб вони були коханими та щасливими. Я не амбітна людина, я не мрію забити книжкові крамниці своїми книжками, виграти в конкурсі чи покорити Голівуд, у мене свої стандарти та ціна щастя. Музику люблю різну, бо часто пишу під музику і навіть вражаюся, що мені може таке сподобатися) Наприклад, кілька глав моєї новинки «Тільки не закохуйся 2» писала під американський реп. Часто слухаю Imagine Dragons, Без обмежень, НЮ, Ed Sheeran чи просто класику.

3. Чому саме псевдонім Лаванда Різ? Чи плануєте колись зустріч зі своїми шанувальниками? Чи можливо буде колись купити вже надруковану вашу книгу та отримати автограф? Які книги Вам цікавіше писати СЛР чи фентезі? Чи плануєте новинки?

Псевдонім сплив в голові спонтанно, наче хтось на вушко прошепотів, це майже містика, навіть важко пояснити. Але лавандовий колір мій улюблений) Я однаково люблю і жанр любовне фентезі, і слр. Інша справа, який жанр затребуваний на сайті, тому мушу зважати на це. Щодо зустрічі не можу сказати, адже всі читачі розкидані по всій країні, це по-перше, а по-друге, я страшенний інтроверт, витягти мене з хати ще треба вміти)) Була в мене така думка і бажання надрукувати книги, я дізнавалася ціни, але в цьому питанні я реаліст. Надрукувати та поставити на полиці задля престижу і гордо бити себе в груди «ого, оце я крута, прямо справжній письменник, бо у мене є моя власна книжка»? Навіть не знаю. Зробити якісний друк та редактуру – це задоволення не з дешевих, це потребує купу часу та нервів, прийдеться відкласти мою писанину, а для мене це як ножем по серцю, я не можу припинити писати) Це можливо, якщо мій чоловік візьметься за цю справу) Чи планую я новинки? А ви як гадаєте?) Звісно!!! На березень аж два любовних романи!)

4. Який обсяг тексту пишете за день? Як вам вдається писати відразу декілька книг? Як боретесь із ступором в сюжеті, на що опираєтесь, коли пишете? Як обираєте назву до історії? Як натрапили на букнет? Що надихнуло вас на першу книгу?

На букнет натрапив мій чоловік чотири роки тому, але я не одразу наважилася прийти, бо у мене проблеми з критикою та самокритикою) Іноді назви історії з’являються самі собою, іноді доводиться добряче подумати, як назвати свою дитинку) В день пишу близько 20 – 25 тисяч знаків, а коли виникає ступор йду мити посуд, або гуляти та розмірковувати. А взагалі у мене тренований Муз, він має загартований творчий мускул, тому витягує мене з будь-якого ступору. Пишу інтуїтивно без жодного розписаного плану вже 20 років і спочатку це було моїм хобі, тому маю досвід як боротися з труднощами в сюжеті та писати одночасно три книги, саме зараз у мене три книги в процесі. Коли тримаю кілька сюжетів в голові особисто мене це тонізує, не дає розслаблятися, я наче перемикаю канали: до обіду пишу історію з гумором, після обіду беруся за геть іншу, де відрізняється все: і герої, і атмосфера. Це добряче тренує мозок) На написання моєї першої книги мене надихнула моя молодша сестра, бідолаха зламала ногу, їй було дуже сумно і мені захотілося її розважити чимось незвичним. Знаючи, що вона любить історії про космос, я взяла аркуш, ручку і… понеслося!) Досі зупинитися не можу і поки що не хочу)

Дякую за вашу увагу та витримку, бо дочитали до кінця) Сподіваюсь, тепер ви вже знаєте мене трохи краще) Будуть якісь конкретні питання, ставте в коментарях)

З любов’ю, ваша Лаванда Різ!

Оригінал статті на Букнет: 10 фактів про мене! Відповіді на запитання!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"