10 книг — 10 фактів про авторку

10 книг — 10 фактів про авторку

10 книг — 10 фактів про авторку

Вітаю, любі читачі! Моя десята книга на Букнеті “Наодинці з ошуканкою” добігає кінця – вже завтра о 8 ранку вийде епілог. Тож маю для вас два повідомлення. По-перше, для тих, хто ще не читав, сьогодні – остання нагода купити книгу за нижчою ціною. По-друге, недавно я обіцяла з нагоди «круглого» числа зробити допис на тему «10 фактів про себе». Ось і він. Біографію не переказуватиму, але розкажу дещо, що дозволить трохи зрозуміти, що я за людина))

1. Моє справжнє паспортне ім’я – Вікторія. Але з дитинства звикла до форми Віта, її й використовую, звертання Віка не дуже люблю (а хто намагається казати, що так неправильно, відсилаю у словник-довідник «Власні імена людей»))).

 

2. Моя друга улюблена справа після писанини – в’язання. Це хобі, яке почалося у дитинстві і триває дотепер. От минулого (карантинного) року я його розширила і навчилася, крім светриків-шапочок-шарфиків, в’язати кошики-сумочки-декор.

 

3. Якщо вже говорити про улюблені з дитинства справи, то друге хобі, яке залишилось з тих часів – грибництво. Так-так, я обожнюю ходити з ножем по лісу)) І взагалі ліс обожнюю, певно не можна не любити його, якщо виросла на Поліссі)  

 

4. Як вже казала, після завершення кожної книги купую кімнатну рослинку і називаю на честь головного героя/героїні. На жаль, сукулент Адріян не вижив, так і не встигла показати(( Але ось кактус Тиміш (стояв неназваний, тому аж тепер назвала на честь героя “Вулкану для Венери”)), хавортія Лія (так, уже назвала на честь нашої ошуканки) і фітонія Даринка (на честь героїні “Бідної родички”). Знайомтеся!))

 

5. А ще у мене вдома живе черепашка Те-Те.

 

6. Люблю Південну Корею і все корейське (навіть вже 5 років фанатію від одного кей-поп гурту)) Саме у цю країну відбулася наша з чоловіком перша закордонна подорож після весілля, можна сказати то був медовий місяць, тож після поїздки моя любов подвоїлася))

 

7. Років чотири тому я трохи вчилася верхової їзди, тому коли треба було вибрати хобі для Сергія з “Наодинці з ошуканкою”, одразу вибрала це (завжди простіше описувати те, що знаєш))).

 

8. А, ще я закінчувала школу реклами. Тому й обрала для героїні першої своєї книги “Очевидні речі” кар’єру у цій трохи знайомій мені сфері.

 

9. У студентські роки моєю фішкою були гумористичні (швидше навіть сатиричні) статті, замальовки і т.д. Навіть курсову роботу писала на цю тему. Але потім якось… зав’язала. У мене є кілька нікому не показаних гумористичних новел і лежить почата п’єса у жанрі комедії (ох, чи допишу її колись?!).

 

10. А от мій спосіб відпочити від букв – цифри. Розв’язування задач лишилося у минулому, але незмінною любов’ю залишається судоку))

 

Ось такі факти) Любі читачі, мені насправді хотілося б познайомитися краще і з вами. Про десять фактів не проситиму (хоч і було б цікаво), але буду рада прочитати про вас щось у коментарях (наприклад, звідки ви, як можна звертатися, якщо ви тут під ніком, і т.д.)).

 

Обіймаю, ваша авторка

Оригінал статті на Букнет: 10 книг — 10 фактів про авторку

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"