1 рік творчого шляху з Букнет)

1 рік творчого шляху з Букнет)

1 рік творчого шляху з Букнет)

“Берегиня перехрестя світів”… моя перша велика книга… невпевнена, огорнута мріями та побоюваннями, з хитким стилем, помилками та ще купою недоліків… вона така особлива та прекрасна, адже відкрила для мене двері у зовсім іншу реальність, в якій я створюю цілі світи та вимальовую життєві дороги героїв, наповнюю їх сенсом, енергією та різноманітними цікавинками, до яких потім долучається читач, торкаючись частинки моєї сутності та світобачення.

Рік… саме рік тому я додала на Букнет першу книгу і зробила схвильований крок вперед, очікуючи на реакцію читачів

Я щиро вдячна всім за підтримку та крила, що несуть мене далі по цьому шляху) коханому чоловіку, який є найдорожчим критиком, що першим читає всі мої книги, не зважаючи на експерименти з жанрами та наповненням… моїй родині, яка повірила в мої сили і підтримала з самого початку… друзям та знайомим з реального і віртуального життя, що з розумінням та зацікавленням поглянули на першу велику роботу і, через свої вподобайки, коментарі, дзвінки, сказали мені “Так тримати!”… літературній платформі Букнет, адміністраторам та модераторам, знайомим авторам, які тепло прийняли мене у своє коло… і, звісно ж, вам, мої любі читачі, адже з кожним днем вас стає все більше, ви коментуєте, ставите вподобайки, наповнюєте мою роботу сенсом, заради вас хочеться створювати щось нове і рухатися вперед)

Завдяки всім вам, наразі я з гордістю можу рекомендувати свою бібліотеку, в якій вже є пригодницьке, міське та любовне фентезі, містика, романи, детективи, легенди… і я щиро вірю, що це лише початок шляху, яким ми будемо й надалі рухатися разом

Посилання на мою сторінку на Букнет) 

Обожнюю вас всіх) ви – найкращі!)

З найтеплішими почуттями та вдячністю, Ірина Маркова

Оригінал статті на Букнет: 1 рік творчого шляху з Букнет)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"