Фіктивні чи ні? Або ох уже ці наречені!

Фіктивні чи ні? Або ох уже ці наречені!

Фіктивні чи ні? Або ох уже ці наречені!

Вітаю, мої любі! В такий нелегкий час, коли нерви напружені до межі, потрібно хоч трішечки відволікатися від неприємних думок та нескінченого перегляду новин. Я приготувала для вас цікаву підбірку позитивних історій від талановитих авторок, і спішу нею поділитися. Сьогодні поговоримо про наречених та фіктивні пари. Сподіваюся, ці книги подарують приємні емоції й допоможуть відпочити.

Адам та Еліс — моя любов! З насолодою починала писати цю історію і була повністю закоханою в героїв. Шкода, що війна завадила написанню, але з вашою підтримкою в цій книзі таки було поставлено крапку. Все починається з весілля, про яке героїня не може навіть згадати. Весільна сукня у шафі приводить Еліс в повний шок. А потім вона згадує, що в неї був ідеальний план, але щось пішло не так. Чому? Пропоную пошукати відповідь на сторінках книги «(не) Моє весілля», яка повністю дописана та з нетерпінням чекає своїх читачів)

 

Наступна книга від моєї талановитої співавторки Улясі Смольської. Гаряча історія про вимушений шлюб і протистояння. Ці дві складові роблять книгу “Черствий” неймовірно захопливою. А якщо ще додати вибуховий характер героїв, то у підсумку отримаємо божевільний мікс. Що може поєднувати закоренілого одинака Бреда і норовливу й самовпевнену Рубі? Він бісить її, а вона дратує його. Але це не стало їм на заваді провести гарячу ніч у Лас-Вегасі, яка закінчується…шлюбом і виграшем одного мільйону доларів. Чи зможуть ці двоє витерпіти одне одного, якщо між ними, крім ненависті, нічого немає? Чи все-таки є? Раджу прочитати захопливу книгу з пристрасним сюжетом і подекуди гарячими сценами)))

 

Софія Чайка каже: «Стороннім вхід заборонено», але ми обов’язково зазирнемо до героїв та переконаємося в майстерності авторки писати на тему фіктивних стосунків)) Один з братів на прохання мами іншого, намагається звабити його майбутню наречену. Тільки задумайтесь, яка підстава?) Та його помилка в тому, що він сплутав дівчат і залицяється до сестри дівчини свого брата. Одним словом — справжній детектив, тільки про кохання)) Вам точно сподобається))

А як вам таке? Щоб виправити фінансову ситуацію в своєму житті Аня погоджується зіграти роль дівчини для багатого хлопця. Несподівано обох захоплює пристрасть, якій Аня та Стас пручаються з усіх сил, але врешті не стримуються і піддаються… А потім Аня дізнається новину, котра повинна зв’язати їхні життя знову й змінити фіктивні стосунки на справжні, але чи подолають вони усі перепони на шляху?… «Божевільна. Моя» від Стефанії Лін тримає у напрузі до останнього. Завітайте і переконайтеся))

Аня Харламова спокушає до читання дуже пристрасною історією) Побачення. «Зухвалий флірт». Все йшло добре, але раптом, все пішло не так і Міа з Ченсом попрощались назавжди… Їм так здавалося. Але доля приготувала ще одну зустріч. І саме в цю зустріч Міа вирішує втягнути Ченса в авантюру. Вона просить зіграти роль її нареченого перед родиною, а вона натомість надасть йому послугу юриста. На них чекає багато емоцій, цікавих поворотів долі та безсонних ночей.

P.S. А ще на вас чекає знайомство з тіткою Монікою, яку ви полюбите усім серцем))

І на десерт: бос, фіктивна пара, море емоцій та почуттів. І це все в книзі Ліни Алекс «Будь моєю дівчиною». Коли бос просить героїню стати його дівчиною на весіллі сестри, тут задумаєшся. Чи обрати кар’єру, чи віддатися почуттям? Історія Нати і Назара нікого не залишить байдужими, особливо, коли події розвиваються в глухому селі. Буде весело та романтично!

 

Але це не всі сюрпризи)) Сьогодні на усі книги з добірки діють дуже вигідні знижки! Обирайте собі до смаку й купуйте за найнижчими цінами))

А якщо ви вже читали ці історії або весілля не викликає у вас захвату, або ще гірше — любовні романи стоять поперек горла, маю в бібліотеці кілька цікавих книг інших жанрів. Тож ласкаво запрошую познайомитися з героями фантастичної історії Наталії Дев’ятко «Світи під ногами»  зі знижкою 25% , та романтичне фентезі від Юліанни Бойлук «Пектораль для Місафір – 2. Берегиня» зі знижкою 25%.

                                          

Впевнена, що кожен знайде собі історію до смаку і гарно проведе час!

Щиро дякую за увагу. Бережіть себе!

З повагою, Ерін.

 

 

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Фіктивні чи ні? Або ох уже ці наречені!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

У Вінниці відкрилася виставка народної ікони «Великодні обереги Поділля»

У Вінницькому обласному художньому музеї відкрилася виставка народної ікони «Великодні обереги Поділля».

Про це музей повідомляє у фейсбуку, передає Укрінформ.

«Напередодні світлого Христова Воскр

Закон про мову зобов’яже місцеві друковані медіа виходити українською

З 16 липня для місцевих друкованих медіа набуває чинності 25 стаття закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», яка зобов’язує медіа мати версії держ

Лондонський книжковий ярмарок очолюватиме новий директор

Новим директором Лондонського книжкового ярмарку стане Адам Ріджвей. Про це Читомо повідомила заступниця виконавчого директора PR-компанії Midas Амелія Найт.
Раніше ярмарок очолював Гар

Українська фотокореспондентка стала переможницею World Press Photo

Всесвітньо відомий фотоконкурс World Press Photo оголосив світових лауреатів престижного конкурсу у 2024 році.

Як передає Укрінформ, список переможців опублікований на офіційному сайті конкурсу.

Оце кіно! Або як розповісти підліткам про кінематограф?

Ольга Бірзул. Твоя книга про кіно. — Львів: Видавництво Старого Лева, 2024. — 164 с. / 14+
 
Не кожен, хто вважає себе кіноманом, здатен відрізнити фільми нової французької хвилі від ар

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"