Видалення))

Видалення))

Видалення))

Доброї ночі, мої найцінніші читачі та тим, хто проходить поряд. Хочу написати, що книга “Ми втратили кохання”, буде видалена з букнету  через брак часу нашої героїні. Можливо, ми будемо писати потрохи в ворді, а вже, коли повністю напишемо, то ви побачите цю історію знову. Але не зараз. Я не хочу, щоб ви чекали та мучились догадками. Краще припинити, а потім знову створити, ані ж мучити все по кілька днів. 

Ваша Марі!

Оригінал статті на Букнет: Видалення))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

У Раді Європи показали фільм Бадоєва «Довга доба» про злочини російських…

Документальний фільм «Довга доба» українського режисера Алана Бадоєва показали у Раді Європи.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу режисера.

«У штаб квартирі Ради Європи в Страсб

У Харкові позбулися Пушкінського метро, натомість будуть вулиці Вакуленка і Нестайка

У Харкові перейменували 367 топонімів, у місті тепер будуть вулиці на честь письменників, загиблих захисників, українських громадських і військових діячів, меценатів і митців, а також д

Які книжки найактивніше купували на фестивалі «Книжкова країна»

Низка українських видавництв поділилася переліками книжок, які відвідувачі фестивалю «Книжкова країна» купували найчастіше. Дані про найпопулярніші книжки видавці опублікували у своїх с

В ЄС заарештували крадіїв антикварних книжок з бібліотек Європи

Європол заарештував 9 громадян Сакартвело, які викрадали з бібліотек по всій Європі цінні антикварні книжки на суму в €2,5 млн (понад 105 млн гривень).
« У 2022 і 2023 роках злочинній

На окупованих територіях вилучають книжки про Голодомор й УПА і роздають Z-комікси

У тимчасово окупованому Криму росіяни проводять «чистки» в бібліотеках, під час яких вилучають книжки з інформацією про Голодомор і з зображенням тризуба, натомість роздають Z-комікси.

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"