❤️ Пристрасть чи кохання? ❤️

❤️ Пристрасть чи кохання? ❤️

❤️ Пристрасть чи кохання? ❤️

Любі читачі,

Отже, 

 

Що робити, якщо твій обранець — кронпринц Дубай? Перетворитись на мішень у світі величі та багатства, адже принц заручений з принцесою, а ти всього лише журналістка, і все, що він може запропонувати — бути другою дружиною.

Кохання, брехня, небезпека, велич, багатство, тернистий шлях до щастя — все це знайдете ТУТ.

 

Тесса мріє про балет, але змушена підробляти стриптизеркою. Анджело мріє про вільне чоловіче життя, але змушений одружитися. Герої цієї історії познайомилися випадково, у місці, де ніколи б не перетнулися. Шалена пристрасть захопила їх з першого погляду. Вони не знають імен одне одного, але знають, як кохати до безтями. Чим закінчиться історія кохання двох незнайомців, читайте ТУТ.

 

 

 

 

Ця історія для любителів емоційних каруселей. Навіжена парочка, від якої зриває дах. Пристрасть, кохання, таємниці і все це приправлено шаленими емоціями. Вони класні, вони збадьорять вас, ви будете їх любити й ненавидіти. Задоволення від книги — гарантовано. Читайте ТУТ

 

 

Історія кохання під лозунгом “Не грай з Лукавим. Програєш”, сповнена ніжності, пристрасті, гострих кутів та шаленства. Історія зради рідних, любові чужих й підтримки від тих, кого не чекали. Кохання на межі, суперечності, протистояння, в якому переможе… читай ТУТ.

 

 

Нагадую, що саме в процесі моя історія “Ти мій краш”, і ось анонс завтрашньої глави:

 

Єгор затримується на кілька хвилин, про щось розмовляючи зі своїм водієм. Я прикриваю очі. Коли двері машини відчиняються, я, здається, вже встигла і задрімати, тому що не відразу реагую на рух поруч. Єгор попередні рази сідав попереду, поруч з водієм. А я позаду. А зараз…

— До мене чи до тебе поїдемо? — хрипкий шепіт поруч змушує розплющити в подиву очі. 

Дивлюся невтямки на Єгора, що схилився наді мною зовсім близько. Його подих торкається шкіри обличчя, рука застигла поруч з моєю головою, очі бешкетно блищать в світлі придорожніх вогнів. Пальці ледь відчутно торкаються моєї щоки, від чого здригаюся і ще ширше розплющую очі.

Може, я все ж сплю? А на обличчя мушка якась примостилася і лоскоче, тому й відчуття такі реальні.

— Схоже, потрібно допомогти тобі визначитися, — вкрадливо каже він, а за мить схиляється, подолавши останні жалюгідні сантиметри між нами.

Ні, я все-таки сплю. Не буває такого насправді. Тільки не зі мною. Тільки не тоді, коли чорна липка смуга спіймала в свою пастку й ніяк не відпускає. Жорсткі чоловічі губи торкаються моїх, знайомлячись, вивчаючи, привчаючи, заохочуючи, підкоряючи… А я пливу за течією, спіймана зненацька, розгублена і розімліла від ніжності, що поступово змінюється натиском. Розпалюючи кров, прискорюючи серцебиття, розганяючи мурахи шкірою, він торкається на пробу моєї талії, здіймає руку вище… книга ТУТ. 

Оригінал статті на Букнет: ❤️ Пристрасть чи кохання? ❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"