❤️ Знижка на роман “Стань мамою моїх дітей” ❤️

❤️ Знижка на роман “Стань мамою моїх дітей” ❤️

❤️ Знижка на роман “Стань мамою моїх дітей” ❤️

Сьогодні, 29.06 діє перша знижка на роман “Стань мамою моїх дітей”, 10%!!!

… Макар намагається здерти з мене одяг. Під руку підвертається порожня пляшка на поличці для взуття. Схопивши її, замахуюсь, цілячись у скроню Макара, зовсім не замислюючись про наслідки. Головне — врятуватися, зупинити його, втекти.

Не досягаю мети. Він встигає перехопити моє зап’ястя, дивиться на мене поглядом, у якому змішалися злість та шок. Від тиску на руку, пляшка вислизає з долоні й падає на килимок, уцілівши при цьому.

— Дурепа, — гарчить крізь зуби. Здається, навіть протверезів трохи. — Вбити мене хотіла? Розумієш взагалі, що твориш?

Розриваюся між бажанням вибачитися, усвідомивши весь жах ситуації, і послати його куди далі, адже нічого було мене чіпати, якщо я кажу «ні».

— Ненормальна, — відсахнувшись від мене, запускає пальці у своє волосся.

А потім відчиняє двері й, схопивши за лікоть, виштовхує мене за поріг.

— Забирайся. Вранці поговоримо, — кидає наостанок і залишає мене біля порога, зачинивши перед носом двері.

Ні грошей, ні телефону — адже сумка в квартирі залишилася. І куди я маю забиратися?

Стою й витріщаюся на зачинені двері. І що мені робити? Куди мені піти? Під дверима ночувати? Чи на вулиці?

Повертаю голову в інший бік. Дивлюся на замкнені двері квартири Леона. А що… у Леона під дверима непоганий килимок, його вдома немає. І темно з того боку, світло не падає, якщо Макар гляне у вічко, не повинен помітити мене.

Сідаю на цей килимок. Підтягнувши ноги до грудей, обіймаю коліна та опускаю голову. Може, навіть подрімати вдасться. Обидві квартири зараз порожні, у моїй у п’яному чаді сплять, ліфт працює, сходами ходити ніхто не повинен, тож, сподіваюся, мене тут ніхто не помітить.

Здається, я справді засинаю. Бо не одразу помічаю, що хтось стоїть поряд. З жахом та соромом усвідомлюю, що непоміченою залишитись не вийшло. Зверху чую шарудіння, як відчиняється замок. Запізно розумію, що це, напевно, Леон, проте навіть злякатися не встигаю. Соромно так стає. Треба підвестися, попросити вибачення за те, що як безпритульний песик під його дверима на килимку сплю. Сором.

Всі ці думки проносяться за частку секунди, перш ніж встигаю прийти до тями і зробити щось з того, про що подумала. Перш ніж я встигаю спробувати якось виправдати своє перебування тут, мене підхоплюють на руки, переступають через поріг і, заплеснувши ногою двері, заносять у квартиру.

Здіймаю очі й розглядаю зосереджене обличчя Леона, спрямований уперед погляд, напружені під сорочкою м’язи. І знову всередині все завмирає зі ще більшою силою, ніж уперше. Хочеться усміхатися. Доля знову нас зіткнула в ту мить, коли я дико потребувала допомоги, підтримки, та просто присутності поруч людини, нехай сторонньої, але якій чомусь не байдуже… читати далі

***

Принагідно запрошую на сторінки колег, які пропонують сьогодні знижки (назви творів та імена авторів клікабельні, просто натисніть, щоб перейти на сторінку автора чи твору):

Анна Харламова “Мій норовливий зведений брат”, 25%

Юліана Бойлук “Втрачене кохання (повернути втрачене)”, 15%

Бережіть себе!

Оригінал статті на Букнет: ❤️ Знижка на роман “Стань мамою моїх дітей” ❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"