❤️ Заплановані знижки! Великий розпродаж!!! ❤️

❤️ Заплановані знижки! Великий розпродаж!!! ❤️

❤️ Заплановані знижки! Великий розпродаж!!! ❤️

Наступного тижня на вас чекає великий розпродаж!

18+ Друга частина дилогії (перша безплатна). Я стала випадковим свідком вбивства моєї сім’ї. Четверо чоловіків безжально вбили всіх, кого я любила. Той день змінив усе. Помста стала сенсом мого життя. Але мій план зазнав краху, коли я закохалася в одного з убивць.

Ми обоє стали маріонетками у боротьбі за владу. Ми кохаємо і ненавидимо. Ми збираємо з уламків власні понівечені душі. Наше хворобливе кохання стало нашим прокляттям.

Я живу між ненавистю і коханням, живу на межі, де кожен наступний день може стати останнім… для нас обох.

28.06. “Неідеальний. Навчи мене ненавидіти”, 20%!!!

18+ Друга частина дилогії (перша безплатна). — Ти моя, Лано, — сказав він мені тоді. І я майже повірила, що між простим хлопцем і дівчиною з вищого суспільства може щось бути.

Він обіцяв навчити мене кохати, але натомість у моєму серці оселилася ненависть.

Я кинула його ледь живого після того, як мій хлопець зі своїми друзями побили його до півсмерті. А він залишив мене одну, розгублену, коли я так потребувала його підтримки.

Життя зіграло злий жарт, помінявши нас місцями, але він ніколи не дізнається про мою маленьку таємницю.

29.06. “Стань мамою моїх дітей”, 10%!!!

Він — нереально крутий мужик! Дорослий, сильний, гарний, впевнений у собі. Від одного його погляду тремтять коліна і зносить геть-чисто дах. Він — мій новий сусід.

Але у нього є три недоліки: дружина, коханка та… троє дітей. Чи це вже цілих п’ять?

Я сама не без недоліків. Мені б триматися від нього якнайдалі, але, здається, він не залишив мені вибору.

 

30.06. “Сирітка 2”, 20%!!!

18+ Друга частина трилогії (перша безплатна). Все моє життя – це притулки і боротьба за виживання. Переступивши поріг сиротинця в вісімнадцять років, я вирішила почати все з початку. Та одна випадкова зустріч зіграла зі мною злий жарт. Я шукала роботу, а потрапила в пастку.

Двоє чоловіків розпочали на мене полювання. Вони прагнуть помсти, тому що вважають мене злодійкою. Втім, так воно і є…

Двоє хижаків, для яких це всього лише гра, в якій нагородою стане моє розбите серце. Від них не сховатися і не втекти. Вони беруть те, що хочуть, хитрістю або силою. Я стала забавкою для лиса і вовка.

Іграшка для двох… Чи одержимість на трьох?

30.06.“Сирітка 3. Розплата за щастя”, 30%!!!

18+ Третя частина трилогії (перша безплатна). Ніка – зламана іграшка долі, що віднайшла порятунок в своєму ворозі. Шрами на її серці і досі болять, але вона навчилася з цим жити.

Марго – сирота, що знайшла свою сім’ю в двох чоловіках, які заприсяглися оберігати її навіть від самих себе.

Ніка і Марго вірять, що заслужили право бути щасливими. Але вони встигли нажити багато ворогів, і дехто з них думає інакше. Яку ціну дівчатам доведеться заплатити за щастя?

 

01.07. “Недоторка”, 20%!!!

18+ Я маю фобію, через яку і не мрію про стосунки, та вітчим віддає мене заміж за того, хто з якихось причин не хоче мати сім’ю. Я маю знайти в собі сили і довести новоспеченому чоловіку, що за мене варто боротися.

Але чи вистачить мені сміливості бути з ним, якщо для нього любов і біль – поняття нероздільні?

 

 

 

02.07. “Коханець”, 20%!!!

18+ Вони обоє мене кохають. Мій чоловік і його брат. Кохання одного — смертельна пастка, з якої неможливо звільнитися. Кохання іншого — як оазис посеред пустелі. Один намагається підкорити зламавши, іншому хочеться коритися з власної волі. Любов одного — задушлива суміш отрути й ненависті. Кохання іншого — моя солодка згуба.

Від одного не піти. Без іншого не жити.

Я говорю своєму чоловіку «ні», не здогадуючись, наскільки жорстокою виявиться помста за непокору.

03.07. “Помилка. Згоріти вщент”, 20%!!!

18+ Друга частина дилогії (перша безплатна). Двоє найнебезпечніших чоловіків в місті отримали мене як відкуп. Потрібно було злякатися, але… Мені з ними було добре. Вони кохали мене, а я їх. Поки я не дізналася, що моя роль другорядна, і не помстилася їм, змусивши повірити в мою зраду.

А тепер мені потрібно шукати захисту у цих чоловіків, у тих, кого я зрадила і кинула. Я розумію, що як раніше вже не буде, але добровільно йду в лігво звірів, щоб з коханої жінки перетворитися на іграшку.

 

Мирного неба і бережіть себе ❤️ Не нехтуйте правилами безпеки!!! 

Оригінал статті на Букнет: ❤️ Заплановані знижки! Великий розпродаж!!! ❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"