❤️ Завершення сьогодні! ❤️

❤️ Завершення сьогодні! ❤️

❤️ Завершення сьогодні! ❤️

Друзі!

Дякую всім, хто слідкував за книгою і хто підтримав мою першу передплату, яка закриється сьогодні о 18:00! Після цього книга пройде модерацію і стане платним завершеним твором. 

Сподіваюся Вам було цікаво і ви не пошкодували про витрачений на читання час❤️

 

Також я підготувала для Вас цікаві факти щодо створення цієї книги:

1. Міка Мариневська – героїня моєї старої розповіді-трилера під назвою “Моя мама найкрасивіша”. Коли я зрозуміла, що публікувати його ніде не буду, то вирішила віддати це ім’я героїні нової історії. Як придумала це ім’я не пам’ятаю.

2. Такий персонаж, як Люциан Левандовський виник в голові після того, як мені наснився сон, в якому я ховалася від якогось чоловіка в приміщенні, що нагадувало ательє. Потім мозок додумав, що цей чоловік швидше за все розпусник, і в підсумку народилася сцена з початку роману “Щоночі я вмираю в міражі”, в якій Ася знімає мірки з Левандовського, з подальшою ерекцією.

3. Спочатку, Левандовський був придуман як бісексуальний експерементатор, який платив Барбарі і Янушу (вони обидва були нетрадиційної орієнтації), щоб вони кохалися в його присутності, і ламали таким чином свої нетрадиційні пристрасті. А також не гидував приєднуватися до них, і не тільки до них. Але мені сподобалося прописувати сцени в “Міражі”, де він був присутній, сподобався сам персонаж, і в підсумку він просто позиціонувався, як розпусник з незвичайними схильностями, про особисте життя якого мало що відомо.

4. Левандовський отримав свою окрему історію тільки з однієї причини – між ним і Асею почала виникати недоречна хімія, яка йшла повністю врозріз із запланованим сюжетом роману “Щоночі я вмираю в міражі”. Тому, коли Адам в черговий раз став надавати їй знаки уваги, довелося згортати це в інше русло і виставляти його заклопотаність, як бажання відволіктися від нещасливого кохання.

5. Комплекси, таргани, манери, гидливість, зовнішність в візуалізації, творчі уподобання, проблеми з соціумом, страх розмовляти з людьми, сором’язливість – все це добро Міка отримала в спадок від автора. Пристрасть до солодкого і звичка накручувати волосся на палець, Адам отримав від чоловіка автора.

6. В якості обраниці Левандовського, розглядалося три варіанти.

Перший – це Міка.

Другий – заміжня однокласниця, в яку Адам був закоханий з дитинства, але яка не сприймала його серйозно. У підсумку, ця схема частково була застосована до історії Олівії і Люциана.

Третій – юна заробітчанка з України, з якою Адам знайомиться, закохується, але потім вона зникає, і протягом всієї книги, він розшукує її. Жанр еротика в такому випадку втілити було б складніше, тому ця ідея лягла в основу оповідання “І ось вона я” (в основу якого, в свою чергу, ліг сюжет мого дуже старого оповідання “Аделаїда”).

7. Місто Бреволь – вигадане. Назва придумана зі словосполучення “wbrew woli”, що в перекладі з польської означає “проти волі” (ця назва мала відобразити суть розв’язки роману “Щоночі я вмираю в міражі”, для якого це місто спочатку було придумано).

Ось і все. До нових зустрічей у нових історіях!:)

Оригінал статті на Букнет: ❤️ Завершення сьогодні! ❤️

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"