❖про оновлення і новинку❖

❖про оновлення і новинку❖

❖про оновлення і новинку❖

— Коли прода? Чому так довго немає оновлення?

Любі мої читачі, “Твоя Міра” пишеться прямо зараз, реалтайм…

У мене є схема цієї історії (як завжди), зазначені ключові моменти, на які буде зроблено акцент, але завершеного тексту ще немає. Пишу)

У першій частині розповідається про дитинство Мірани. Це 90-ті роки і, як ви розумієте, герої, котрі на той момент були у поважному віці, вже не з нами. Тому, перед тим як описати якусь подію у їхньому житті чи написати від них якусь репліку, я маю не лише обробити спогади героїв, але й перевірити мало не кожне слово. Так було про зозулю (бо я не орнітолог і не знала таких цікавих деталей про раціон, як виявилося, дуже корисної пташки), так було про зміни до Кримінальних кодексів республік СРСР у 60-х роках ХХ століття, про розстріли за спекуляцію, про амністію 1992 року в Росії… Пошуки займають час, а на додачу до всього… я залипаю))) Я занурююсь у тексти, бо деякі мені цікаві, а деякі шокують настільки, що я не можу писати, доки морально не оклигаю…

Тому перша частина “ТМ” не може викладатися в тому графіку, в якому писалася “Світанкова кава”. У другій частині історії не потрібно буде вишукувати підтвердження мало не кожному слову, тому, я ду-у-у-уже на це сподіваюся, вона буде викладатися вже за колишнім сталим графіком: середа-субота.

Але мої прогулянки минулим не єдина причина, чому “ТМ” пишеться довго))))

Бо… паралельно пишеться ще одна історія))) Це буде незвичний для мене СЛР, де я дозволю собі відійти від реального перебігу подій, додавши до реалу… трохи фантастики))) Наукової фантастики (✯◡✯)

Про саму історію більш детально буде іншим блогом, пізніше. Вона цікава та вражаюча, але… є певні нюанси.

А поки що хочу показати чудову обкладинку від Asteriya (❤️́‿❤️́), котру вона колись виклала у своєму блозі. Побачивши її, я вирішила, що це знак і я маю обов’язково відредагувати цю історію та оприлюднити, бо чоловік на обкладинці дуже схожий на реального прототипа головного героя. Asteriya люб’язно мені її підписала і… АНОНС:

Лана Вернік

Оригінал статті на Букнет: ❖про оновлення і новинку❖

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"