⚡2000+⚡ і приємності для читачів )

⚡2000+⚡ і приємності для читачів )

⚡2000+⚡ і приємності для читачів )

Привіт, друзі!

Починаємо новий тиждень з приємностей. Сьогодні, 19 вересня, діє знижка на історію Юлі та Романа.

“Я НАВЧУ ТЕБЕ КОХАТИ” (назва клікабельна)

❤️УРИВОЧОК:❤️

Юля знову розвернулася обличчям до свого столу і навіть трохи підскочила на місці від несподіванки, побачивши Романа. Він спокійно підпирав плечем двері до кабінету, склавши руки на грудях. Юля помітила, що він зняв піджак. Прокляття, чому її новий бос такий сексуальний? Сьогодні Роман був у блакитній сорочці, яка гарно підкреслювала всі риси його тіла. Цікаво, як довго він тут стоїть?
— Ти чого підслуховуєш? — обурилася Юля.
— Я не підслуховував, а чекав, доки ти завершиш розмову! — у тоні Романа почулося роздратування. — За ким це ти так скучила, що готова прям летіти?
— Тебе це не стосується, — Юля почала натягувати на себе свій синій плащ. — Чому ти прийшов?
— Хотів запросити тебе на обід. Треба… обговорити маркетингову політику.
— Обговоримо в робочий час. У мене зараз зустріч.
— З тим, кому ти щойно сказала «цілую!»? Тільки не кажи, що ти з партнерами так розмовляєш! — тон Романа став ще більш роздратованим.
— Ні, з партнерами я так не розмовляю! — Юлю обурило, що Рома влаштовує їй допит. — У мене особиста зустріч у мою особисту обідню перерву.
— І ти готова відмовитися від обіду зі мною заради цієї особистої зустрічі?
— Так, — Юля вже була повністю одягнена, тому підійшла до дверей. — Дозволь пройти, не хочу запізнюватися!
Роман ще секунду уважно дивився в її очі, а потім мовчки відійшов убік. Юля швидко пішла до ліфта. Схоже, Роман зовсім не зрозумів, що вона розмовляла з Анею. Можливо, варто було сказати йому про це? Хоча чого вона повинна звітувати йому з ким обідає?! Він і так дозволив собі різкувато розмовляти з нею! Нехай думає, що у неї побачення! Це остаточно відіб’є у нього бажання чіплятися до неї. Так, Юлі подобався той флірт, що був між ними. Але здоровий глузд підказував їй, що краще зупинитися. Бо Роману явно не потрібні серйозні стосунки, а Юля… Юля ще ніколи не закохувалася по справжньому, але зараз розуміла, що у її серці починає швидко зароджуватися якесь абсолютно унікальне тепле почуття до нового керівника її офісу.

 

А завтра о 8:00 буде нова глава дилогії “ТУР ЗА КОХАННЯМ”. Чекаєте?

❤️УРИВОК З НОВОГО РОЗДІЛУ:❤️

— У нас з Єгором нічого не було, — впевнено перебила його дівчина.
— Ага, так я й повірив! — фиркнув Матвій.
— Навіщо мені брехати?
— Не знаю, може зізнатися соромно! — Матвій кинув на дівчину швидкий погляд, а його очі спалахнули злістю. — Чи боїшся, що допомагати не буду.
Ксюша відчувала, що закипає від обурення та роздратовано відвернулася до вікна. Після такої заяви розповідати Матвію про вагітність враз перехотілося. Мабуть, він буде думати, що це дитина Єгора. Та й чи потрібен Матвію цей малюк? Навіщо намагатися прив’язати до себе чоловіка в такий спосіб? Якщо він не хоче відновлювати стосунки — це його право. Ксюша проковтнула образу і спокійно промовила:
— Можеш не вірити, але я кажу правду. До Єгора я вже давно не відчуваю нічого, окрім огиди. А після того, що було в Одесі… Після тебе жодного іншого чоловіка я вже не хочу.

Ще більше анонсів, новин і смаколиків для читачів можна знайти на МОЇЙ СТОРІНЦІ ФЕЙСБУК. Приєднуйтеся до нашої дружньої компанії!

 

Бажаю приємного читання, мирного неба і вдалого тижня!

Все буде Україна!

Ваша Оксана Мрійченко )

Оригінал статті на Букнет: ⚡2000+⚡ і приємності для читачів )

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"