⚡ Знижка на книгу “ Хижий ботан ”

⚡ Знижка на книгу “ Хижий ботан ”

⚡ Знижка на книгу “ Хижий ботан ”

Всім привіт!

“Хижий ботан”

– 25%

Анотація

Я знайшла спосіб провчити колишнього хлопця. Так йому, зраднику! Сам напросився. Ось тільки довелося для помсти зв’язатися з ботаном. Легка розплата могла закінчитися вдало. Але не для мене, Соні Горiхової. Здається, я вляпалася ще більше.

Мирний ботан несподівано стає хижим. А навколо мене починають розгортатися найбурхливіші події за всю історію універу, які можуть змінити моє життя назавжди…

І ще запрошую в свою новинку до шаленої парочки

“Небезпечна сестра ворогів, або тільки моя”

Анотація:

Мене переслідує нахабний мажор. Прикмети: високий, кароокий, з ямочкою на підборідді, а ще дуже спритний і хитрий. Раніше він не помічав мене, і раптом без мене жити не може. З чого б це, питається? За ним повно дівчаток бігає!

Я не знаю про нього майже нічого, а він про мене багато чого знає. Кожна наша зустріч виводить із себе, змушує протистояти та вигадувати, чим відганяти наполегливого хлопця. Ось чому він причепився лише до мене? Чим я стала для нього особливою? Мені доведеться у всьому розібратися, аби тільки це не сталося пізно…

***

– Знаєш, що буває, з тими, хто найгірший нахаба?

– Вони отримують поцілунки від баскетболісток? Окей, крихітко, давай!

Аріна стискає кулачки і мало нагадує ту, що бажає дати мені, що їй дозволяю.

– Ці нахабники… – шипить вона, люто мружачись. – Перетворюються на павичів збочених. Ой, та тобі й не загрожує перетворення. Адже ти і так з їхньої зграї. Відразу все по тобі видно!

Ото вже вигадала, га!

Павичів ще чомусь приплела. До всієї її зухвалості, ще й фантазія бурхлива. Набірчик, щоб звихнутися швидше в комплекті з блондинкою.

– Гей-гей, дівчинко, — перебиваю, доки на мене всіх собак не повісила. – Ти мене мало знаєш. Досить вигадувати зайве.

– Зайве, це твоя увага до мене. Ось чого причепився? Чому тобі спокійно не вештатися по клубах? Іди собі, чіпляй курок і з ними цілуйся!

– І чому ж курок? – уточнюю я, про всяк випадок.

– Бачиш? Тебе тільки це й хвилює, – в мене вказівний палець тицяє. – Усі бабії схожі, аби тільки чіплятися.

# протистояння, гумор

# таємні відносини

# від ненависті до кохання

Приємного читання та чудового настрою!!!

 

Оригінал статті на Букнет: ⚡ Знижка на книгу “ Хижий ботан ”

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"