І там справді три слова!

І там справді три слова!

І там справді три слова!

Що почитати на вихідних для релаксу?

Важливо: Почнеться публікація нового СЛР, тому продовження будуть скоріш за все через день. Але великі 🙂

От і друга перешкода подолана. Ружена знає повне ім’я Вови-три-слова. І там справді три слова. А як вона дізналася – читайте й коментуйте. Занурюйтесь в атмосферу середньовічної таверни й знайомитеся ще з однією посіпакою Темного Володаря.

як написала Читачка ВЕРОНІКА” О, дуже цікаво! Я так і зрозуміла, що над стосунками їм ще потрібно буде багато працювати. Буду чекати і слідкувати за оновленнями.”

Уривочок з розділу і трохи візуалізації для атмосфери:

“Змій викривально вказав на мене рукою.

-А що я казав, га? Скажи тепер, що від них не одні неприємності та горе. Вона ще й пишається тим, що нічого до тебе не відчуває, а користується тобою як власною річчю.

-Шо б ти понімав, Змію. – зверхньо кинув Привид. – Вона ля бель дам сан мерсі. Безжальна красуня тобто. Типаж такий, тут по ньому всі з ума посходили, а красунь мало, безжальних і того менше. Про них поеми пишуть і менестрелі співають.

-І зовсім не треба мені такого щастя. – аж сахнувся від нього Змій, ніби боявся підхопити небезпечну інфекцію. – Співати я й сам можу, але в домі таке не винесу й пів години. Втечу світ за очі..

-Не зарікайся. Хоча таких мало, тобі може й не дістатися. На всіх не вистачить. Лахудри теж мають право на щастя.

Вони пішли вже далеко вперед, і я більше не чула їх маячні. У мене уже руки відвалювалися – тягти того меча за собою.

Ото одоробло. Його ж підняти не можна, як ним ще й битися?

Нарешті ці знавці жінок помітили, що мене з ними немає.

Приємно було дивитися, як вони почали панічно оглядатися навкруги замість того, щоб просто глянути назад.”

Підписуйтесь  тут (клікабельно)  –  щоб не пропустити оновлення.

Сьогодні близько 19 години за Київським часом буде оновлення “гарбуза” – щоб не страшно читати вночі, але вже було достатньо темно надворі 🙂 Ходить Гарбуз по городу

Оригінал статті на Букнет: І там справді три слова!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"