Я, ти і клуб твоїх колишніх…))

Я, ти і клуб твоїх колишніх…))

Я, ти і клуб твоїх колишніх…))

Використати колишніх свого краша як свою таємну зброю? А чому б і… ТАК!

За що я люблю історії Лесі, так це за гумор і дуже “легке” перо))) Ця історія читається швидко, ти зовсім не помічаєш, як йде час…*пробачте любі читачі, я все ще не написала розділ ахаха, бо блііін… сьогодні я читач =))*

Зараз кину вам цитати, які власне мені запам’яталися найбільше) Лесін стиль без них просто не пояснити) Як же оригінально вона перетворює колишніх на зброю…)) Дивіться самі:

Отак вона розмовляє з першою:

— Тільки спершу — тюнинг. Будьмо відвертими, ти виглядаєш так, наче з села приїхала. 

— Я дійсно з села приїхала, — розсміялася. — Як і ти, між іншим. 

— Але по мені цього не видно, а в тебе реальні проблеми… Для початку я записала тебе на манікюр, стрижку, нарощування вій та укладку брів. 

— Укладку брів? — я думала, що лусну від сміху. — Серйозно? 

— Так. — Може, мені ще й в носі волосся укласти? 

— Там просто видалити, — підхопила Віка. — Як і на ногах. Ну що ти так дивишся? Думала, буде легко? Ні, жарти скінчилися.

А отак, коли з’являється ще одна :))) 

Все ж таки, Денис послухався — всівся навпроти примірочної, як суддя якогось шоу про моду, і заявив:

— Чекаю на перший образ! 

— То почекай ще… — пропихтіла я, намагаючись розібратися з бретельками на сукні. Почувалася рибою, що потрапила у сіті. Нарешті влізла, застібнула блискавку на спині і стерла піт з чола. – Ну як? Відсунула завісу, показуючи Денису і колишнім сріблясте непорозуміння на собі. 

— Як трансвестит, — постановив хлопець.

 

Скажіть, інтригує?)) Я знатно насміялася ахахха))) Загалом, запрошую насолодитися книгою “Я, ти і клуб твоїх колишніх” прямо зараз))
А я пішла читати далі…))

 

(тут є картинка)) 

Оригінал статті на Букнет: Я, ти і клуб твоїх колишніх…))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"