Я закохана в історичні романи))

Я закохана в історичні романи))

Я закохана в історичні романи))

 

Після того, як учора почитала цікаву розмову в блогах на тему, хто що читає, замислилася, що я протягом п’яти воєнних місяців більше читаю книг про минуле або про майбутнє, але не про сьогодення.

Можливо, таким чином підсвідомість хоче трохи розвантажитися після постійного моніторингу новин і роботи на “інформаційному фронті”.

Тож сьогодні вирішила  зупинитися якраз на темі минулого і показати кілька книг зі своєї бібліотеки у жанрі “історичний роман та “історичний любовний роман”.

 

Отже, перша книга —  це роман Ліни Алекс “Кароліна. Наперекір долі”

 

Чи полюбляєте ви гойдатися на хвилях, чи подобаються вам пишні сукні і парики з перами? А битви на шпагах і романтика? Пригоди на палубі піратського корабля, придворні інтриги за увагу всесильного короля, підступи ворогів і підтримка друзів, жагуча пристрасть, таємниці та кохання – все це знайдете на сторінках захопливої історії про Кароліну та Фредеріка. Рекомендую всім, хто полюбляє книги, де досхочу романтики та пригод! 

 

Чудові романи у жанрі альтернативної історії ( де дія відбувається у світі, подібному до Англії років двісті тому) створює Юліанна Бойлук. Хочу порекомендувати відразу дві її книги. 

 

“Та єдина, яку він шукав”

 

 

Фелісія – позашлюбна дитина короля. І, звісно, їй ніколи не стати королевою, однак після смерті законного спадкоємця і самого монарха, королева погоджується визнати доньку свого чоловіка від коханки спадкоємицею трону. Тепер нашій героїні слід не лише навчитися бути справжньою принцесою, правити державою і поладнати з мачухою, але й знайти свою долю. Королева пропонує династичний шлюб. Однак, що коли серце Фелісії заб’ється для іншого? Скажімо, для молодого лицаря? І що, що в нього є свої таємниці?

 

“Незнайомка для принца”

 

Принц Дерек закохався на балу в таємничу незнайомку, яка спокусливо танцювала, поцілувала, а потім безслідно зникла. Але як знайти її, якщо це був маскарад, а обличчя дівчини приховувала маска? Щоправда, в око кинулося тату її династії. Вона – принцеса дружнього королівства, тож тепер він негайно відправиться за коханою. Але що, якщо там дві принцеси? Котра з них – його незнайомка? І чи захоче він все ще бути з нею, якщо потрапить у самий епіцентр придворних інтриг?

 

Ну, і не можу втриматися, щоб не розповісти про свої книги — а саме, трилогію “Тисячу років тому”. Це історія з давніх давен, дія якої відбувається за часів правління князя Ярослава Мудрого і охоплює його життя від дитинства до старості, а також життя його дітей. 

 

Перша книга циклу “Тисячу років тому” 

 

 

Вам хотілося б дізнатися, як жили наші предки в одинадцятому столітті? А чи щось змінилося з тих пір? Ми все так же прагнемо досягти успіху, кохаємо, страждаємо, шукаємо сенс життя.

Звичайний селянський хлопець Ясен волею випадку став товаришем і соратником князівського сина, який згодом увійде в історію під іменем Ярослава Мудрого. Попереду на них чекає безліч випробувань і неймовірних пригод… 

 

Зараз я пишу третю, заключну книгу. Прошу вибачення в читачів, що брала невелику паузу, тепер викладення “Лицаря і королеви” поновиться! 

 

Запрошую всіх, заходьте, читайте, отримуйте незабутні емоції від доторку до сторінок історії! 

Оригінал статті на Букнет: Я закохана в історичні романи))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"