Як відпочити? Нова обкладинка і цитати.

Як відпочити? Нова обкладинка і цитати.

Як відпочити? Нова обкладинка і цитати.

 

  Дорогі читачі, продовжую працювати над любовно-детективним романом «Чиє весілля?»

 Історія набирає обертів. Тож, хто ще не почав читати, запрошую. Буде і сумне, і радісне, хвилююче і романтичне. А головне, багато загадок, які поступово розкриються. Все таємне, стане явним.

А тим часом, хочу показати вам нову обкладинку моєї книги

 «Тільки не він»

Стара одежинка:

Нова:

  Змінила не дуже, але, вважаю, що так цікавіше. А, як вам?

 

  В цій книзі є описи подорожей на тропічні острови, тому я вирішила, що на обкладинці повинен бути такий райський пейзаж.

  Це легка і весела історія, з гумором і пригодами. Ну, і, звісно ж, романтика. Куди без неї? Це книга для відпочинку і приємного настрою. У ній ви не знайдете жодних трагедій, чи надто глобальних проблем. Тож, коли прагнете просто розслабитися, гарно провести час і побувати з героями в мальовничих місцях, ця історія якнайкраще підійде для цього. Щиро запрошую.

Цитати:

«Агов! Ти, що заснула там? Чи передумала? Не сподівайся, що будеш сидіти ввесь час в кімнаті. Купатися все одно підемо! — я засміялася.

̶ Не заснула! Просто одягаю акваланг! Думаєш просто? Тут такий тісний термокостюм, ще й маска… — за тонкими дверима почувся регіт.

̶  Ти смієшся з мене?! Мала, не сміши курей!

̶ Тут нема курей! Є тільки один дуже нечемний турок, що пропалює мене голодним поглядом. — сміюся, уявила його реакцію, якби справді одягнула термокостюм на ту спеку.

̶  Та, годі, красуне… Ходімо вже! Не з’їм тебе! Я ж щойно пообідав.

   Я одягнула купальник, просте, вільне платтячко на бретельках, десь до середини стегна довжиною. Вийшла. Ніяково спостерігаю реакцію друга. Джамал посміхнувся, окинув мене уважним поглядом згори до низу. Підморгнув лукаво.

̶  Класний акваланг…»

 

 «Прокидаюся від рику тигра, який одразу нагадує, де я. О, та я так… Заснула, просто в халаті? Поверх покривала? Вже день. Яскраво світить сонечко. Ого… Яка ж година? Сіла на ліжку. Раптом пригадую, як ми з турком посварилися вночі. О, ні… Треба пакувати шмаття і вирушати додому. Від цієї думки захотілося вити.

  От халепа, Наталю… Назбирала ти пригод на свою голову. А тепер доведеться відповідати за свої вибрики. Капець… Як тепер показатися вдома? Та, якби й не те, все одно невимовно шкода покидати цю казку. Цей райський острів, яким так мало потішилася. І, звісно, того, хто подарував мені цю казку. Хоч і не розумію вже, що до нього відчуваю.»

 

  Будь ласка, не забувайте підписуватися на мою сторінку і підтримувати зірочками і коментарями.

  Бажаю вам гарного вихідного дня, і хай ніхто і ніщо сьогодні не завадить вам приємно провести час з тими, кого любите. Ну, і з цікавими книгами, якщо будете мати настрій почитати. Будьте здорові.

З любов’ю, Лана Іссан.

 

 

Оригінал статті на Букнет: Як відпочити? Нова обкладинка і цитати.

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"