Як вижити з непосидючою принцесою? моя новинка! ;)

Як вижити з непосидючою принцесою? моя новинка! ;)

Як вижити з непосидючою принцесою? моя новинка! 😉

Привіт-привіт, шановні колеги й читачі! Я дуже довго не з’являлася на Букнеті з новинками і от, час настав! Нарешті! Сподівюся, ви ще мене не забули і любителі потраплянців радо сприймуть таку новину :”)
Хай там як, не буду довго тягнути — вашій увазі моя нова книга “Я і її непосидюча високість”. Так-так, вам не здалося, ця історія є потраплянкою. Я колись хотіла спробувати себе в цьому жанрі, навіть зі своєю першою книжкою таке думала зробити, але не наважилась тоді. Чи то досвіду, чи то сміливості, чи ще чогось забракло… Але тепер все змінилося і ось, перед вами ця книга — переходьте за посиланням і залишайте коментарі після читання! 😉 Там на вас чекатиме легкий гумор, пригоди, часи “принців і принцес” і всілякі таємниці ✨✨✨ До слова: то перша моя спроба писати історію від імені хлопця і, на мій скептичний і самокритичний погляд, наразі виходить непогано (~ ̄▽ ̄)~ 

Анотація: “Коли ти спокійний інтроверт, який дуже не любить зайвих турбот, вижити в товаристві непосидючої принцеси вкрай складно. Особливо коли цього товариства ну ніяк не уникнути (інакше навулиці залишуся). Але я якось зміг і навіть тримаюся вже майже два місяці! Постійні витівки, капризи, перепади настрою, шалені ідеї і не думання про наслідки цієї блондинської напасті на мою голову ніколи не дають ні виспатися, ні на самоті побути, ні підтримувати нормальний раціон харчування. Та куди діватися, коли ти майже проти своєї волі став дворецьким цієї бешкетливої дівчини (яка ще й дуже схожа на молодшу сестру характером!) і всюди маєш її пильнувати? Правильно – нікуди, бо король хоч і добрий, та за свою єдину донечку будь-кому вкоротить віку…” 

Дякую всім за увагу! ❤

Оригінал статті на Букнет: Як вижити з непосидючою принцесою? моя новинка! ;)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"