Ювілей мій – подарунок вам))

Ювілей мій –  подарунок вам))

Ювілей мій – подарунок вам))

Привіт!

Дякую всім, хто за цей час приєднався до мене і читає мої книги! Кожен ваш коментар, зірочка, відгук – це ніби ще один маленький крок до самовдосконалення і  мого зростання як письменника. 

З нагоди маленького свята хочу подарувати знижку на мій  роман “Завтра буде вчора” – 25%. Цю книгу можна придбати всього за 26 грн. до кінця сьогоднішнього дня.

До речі. в неї теж свято – рівно рік тому я її писала. 

Запрошую нових читачів до цієї незвичайної, трохи містичної історії, яка має літній смак та аромат))

А ось невеличкий уривок з роману:

“Зневажливо зморщений ніс мами, коли вона вимовляла “це”, її похитування головою, з таким виглядом, наче я зганьбила увесь наш рід — мені несила було мовчки таке терпіти. Ми добряче так посварилися, я забрала ще нерозпаковану сумку і пішла, заливаючись гіркими сльозами, до Юри. Сказала, що батьки дізналися про наш зв’язок і вигнали мене з дому.

Драма, гідна пера класика дев’ятнадцятого століття, чи не так? Тоді можна було б для красного слівця додати пару-трійку дуелей, спроб самогубства чи там народження незаконної дитини.. Але надворі був дві тисячі десятий рік, ми обоє не такі вже й юні і зовсім не дурні, і батьки мої, незважаючи на всю свою старомодність, зрештою, нічого не мали проти, щоб молодшенька дочка знайшла особисте щастя.

“Бо вона якась така невезуча, все в неї не так, як у людей… Трапився пристойний хлопець з хорошої сім’ї — хай іде заміж. Може, нарешті, подорослішає, навчиться самостійності”, — так переказувала мені Марічка сімейний присуд.

І я таки стала самостійною, одруженою жінкою — втім, при цьому мене все одно не покидало химерне відчуття, що я сплю і бачу сон, або все це насправді відбувається не зі мною…”

Натискайте кнопочку “Відстежувати автора”, аби не пропустити жодного оновлення, знижок та подарунків!

Гарного вам дня! 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Ювілей мій – подарунок вам))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"