Що почитати восени? )

Що почитати восени? )

Що почитати восени? )

Привіт, друзі!

“ОДИН ВЕЧІР З ТОБОЮ” (назва клікабельна)

Ця історія точно припаде до смаку всім, хто хоче відпочити від книг про владних босів, харизматичних мільярдерів, фіктивні шлюби та вагітних героїнь. Прості, але надзвичайно милі головні герої – Аня та Зорян, знайомі кожному життєві ситуації та реальне життя з усіма його несподіванками. Тут все по справжньому і це зачаровує з перших сторінок. Кумедне знайомство, перше побачення, чуттєві романтичні моменти, від яких перехоплює подих. І поряд з цим – спогади про болюче минуле та боротьба з життєвими труднощами, які застають зненацька саме тоді, коли їх найменше чекаєш.
Не знаю, що підготувала Даринка для своїх героїв. Але дуже хочу, щоб тендітна та замріяна Аня стала щасливою поруч з турботливим чоловіком, який буде берегти її як найдорожчий скарб. І вас запрошую до читання, друзі! Додавайте книгу в бібліотеку, читайте, коментуйте та не забувайте підтримувати авторку зірочками – це дуже надихає Даринку і дарує їй гарний настрій.

Також хочу повідомити, що сьогодні діє знижка на мою книжечку під назвою “ПАРОЛЬ:”Я ТЕБЕ КОХАЮ” (назва клікабельна). Запрошую до романтичної та веселої історії невгамовної Мар’янки та її харизматичного боса Стаса.

  

Ну а в четвер о 8:00 зазирайте на нову главу “Туру за коханням” – там зараз починається найцікавіше.

Бажаю приємного читання та тихого дня! Дякую за увагу!

Ваша Оксана Мрійченко )

Оригінал статті на Букнет: Що почитати восени? )

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"