Що в кого “не художнього” ?

Що в кого “не художнього” ?

Що в кого “не художнього” ?

 Отримавши відповідь від модератора, я вирішив освоювати новий жанр. Так , як жанр не надто популярний, я буду викладати матеріал у двох жанрах. Зараз стартує серія під назвою ” Вони перемогли , i ми переможемо ” . Тут публікуватися історичні матеріали , тому їх публікуватиму в жанрі “Історичний роман”. Вже вийшли: 
–  Блiцкриг оборонявшися- про події першої Англо-бурської вiйни 1880-1881 рік. Тоді невеликій нації Бурги, вдалося розбити Британську імперію. 
–  Піррова перемога імперії- продовження першої. Розповідає про події другої Англо-бурської війни 1899-1902 року. Тоді світ дізнався про командос, камуфляж, концтабір. Тоді наш співвітчизник врятував Уїнстона Черчеля.
– Великодній початок – про здобуття Ірландією незалежностi, i створення двох Ірландії – вильної i незалежної, i до сьогодні окупованої Пiвнiчної Ірландії. 
 – Афганський облом Сталіна – про першу спробу радянської імперії , окупувати Афганістан в 1929 році. 
-Фінська мовна революція.- про те , як фінська нація вiдстояла свою мову в 1905 – 07 році. 
 Цi книги , являються перенесення моїх записів з блогів. Наступна моя книга -Фінська мовна революція.  – розповідає про здобуття Фінляндії незалежностi в 1917 році , i про першу радянсько – фінську війну 1918 -20 років. 
 Це вже повноцінна книга. Вона більша за об’ємом,  для зручності читання i сприйняття , вона розділена на частини. Виходить вона у двох жанрах -“не художня література” , i “історичний роман”. 
 Маю також багато матеріалу на містичну тему. Реалізовувати його мені не йде зараз. Чого , чого , а жаху по житті мені i так вистачає. Тому їх буду викладати відповідно в жанрах “не художня література” – “містика / жахи” 
 В багатьох з нас , по ходу написання книг ,наколюється багато попутного матеріалу. Безпосередню до тексту вiн нi до чого.  Матеріал  лежить “мертвим вантажем”, нi собi нi людям. Модератор роз’яснив , що є спеціальний жанр для такої літератури. Так як вiн не надто популярний , то як варіант – писати на два жанри. Якщо  так склалося , що матеріал не підходить під жанри, занадто вже не художня то вiписуйте мені. 
 Для зв’язку зi мною , відписуйте в коментарях на сторінці, також лишаю свою електронну пошту. 

 Мною буде написано окремий блог, де для допомоги в обробці інформації будуть запрошені люди. Спільними зусиллями , будемо приводити матеріал до виду , який підходить під якийсь популярний жанр. Вважаю що таке об’єднання піде нам на користь. Сьогодні важливо триматися разом.
Так що пишемо, об’єднуємося, i тримаємося разом. 

Оригінал статті на Букнет: Що в кого “не художнього” ?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"