Ще один новорічний дарунок;) і трохи новин))

Ще один новорічний дарунок;) і трохи новин))

Ще один новорічний дарунок;) і трохи новин))

Мої дорогенькі читачі!

По-перше, це історія про кохання і дружбу, весела, відпочивальна, емоційна, тепла книга, написана в співавторстві з Холод Владою. 

Наперекір дружбі

Анотація:

Саша: Напередодні Різдвяних свят можливо все! Придумати план, як закохати в себе того, кого кохаю, досягнути бажаного, виправити помилки… Тільки чи зробить мене це щасливою? Можливо, моє істинне щастя увесь цей час було поруч?

Слава: Напередодні свят можливо все? Аби ж то. Так хочеться піти наперекір нашій дружбі, відкрити Саші очі та показати, що тільки я кохаю її такою, якою вона є, і що, прикидаючись іншою людиною заради нього, щасливою вона ніколи не стане. Тільки чи потрібно мені це все? Та й чи маю я на це сили і час, коли на мені ще відповідальність за сестру з її дітьми, яких можу забезпечувати тільки я? Можливо, я просто маю попливти за течією і подумати нарешті про себе?

Оновлення: ср, пт, нд + бонусні глави на Новий рік))))

***

Але й, окрім того, аже декілька днів моя улюблена дилогія “Королівство у спадок” цілковито безкоштовна!

Не знаю, коли мені знову стукне в голову зробити її платною. Цілком можливо, що після свят, тому зараз ви можете насолоджуватися. Історія життя королеви Енні складна, однак дуже цікава. Кохання проти правил, війна за престол, інтриги, небезпека, гумор… Тут поєдналося все, що ми так любимо!

Королівство у спадок: нагорода чи покарання

Йти до першої частини    

Йти до другої частини

Анотація:

Бути улюбленою племінницею короля геть не просто. Навіть умираючи, дядько не залишив мене без спадку і останнім наказом вручив ціле королівство, а власного сина вислав у провінцію. І що мені тепер робити, юній королеві без досвіду і з ворогами в особах вдови короля, ображеного кронпринца і голови моєї охорони, який сам ніяк не визначиться чи хоче мене вбити, чи звабити? Але я присягалася не здаватися, то ж, якщо я — Енні Вілсон, то ще побачимо хто кого.

***

Але й це ще не все)))) Адже також моя весела літня історія “Скарб його серця” з 47 грн стала 40. Зараз остання можливість її придбати. Цілком можливо, скоро вона стане фрагментом для ознайомлення, а повна версія залишиться лише в тих, хто її придбав.

Скарб його серця

Анотація:

Вона завжди була центром мого Всесвіту. Коли ми були дітьми, я вважав її своєю сестрою. Тоді ще не знав, що мої батьки мені не батьки… Коли дізнався і мій світ розколовся на безліч уламків, вона змогла зібрати їх. Просила завжди залишатися її братом. Я обіцяв. А потім ми стали дорослими. І я зрадив обіцянку… Так хто вона мені? Сестра чи доля?

***

А також нагадую вам про те, що зараз в процесі написання найемоційніша найгостросюжетніша моя історія. Вона все ще безкоштовна, глави викладаються тричі на тиждень. Якщо вірити відгукам читачів, книга виходить дуже і дуже цікавою. Крім того, вона не лише любовна й романтична, а й трохи детективна! Запрошую до читання!

Повернути втрачене

Анотація:

Марта:
Моє життя було ідеальним: коханий чоловік, улюблена робота, визнання. Вагітність стала вершиною мого блаженства. Та одного дня казка перетворюється на детектив і бойовик. Один підписаний контракт ледь не вартував моєму коханому життя: благо, він, на відміну від свого брата, вижив у тій автокатастрофі. Вижив, але змінився… І поки намагається повернути наше втрачене щастя, мені випадає місія зберегти наше ненароджене немовля і зрозуміти, що ж сталося того фатального дня насправді.

Алекс:
Змінилося усе. Відтепер ніщо не буде, як колись. Можливо, доля дала мені шанс повернути моє бажане втрачене, що кілька років тому відібрала так жорстоко. Але спершу я повинен знайти того, хто вбив мого брата… і мене…

 

Ну і традиційно уклінно дякую за всі обкладинки чарівниці Астерії!

Веселої всім зими! Гарних книжечок!

Щиро ваша Юліанна❤

Оригінал статті на Букнет: Ще один новорічний дарунок;) і трохи новин))

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"