Шалена ДобІрка Про ДрузІв!!!

Шалена ДобІрка Про ДрузІв!!!

Шалена ДобІрка Про ДрузІв!!!

Вітаю, мої любі Натхненники!!!

Ви знаєте, як я люблю тему «Друзі».
У всіх моїх книгах, я висвітлюю цю тему.
І сьогодні я вирішила зробити невеличку добірку, де йтиметься про друзів.

1
Мої ліпші подруги вирішили мене розважити і тепер ми у Вегасі!!! Наша місія відірватись, гарно провести час і ні про що не думати. А з моїми подругами це більше ніж реальність! Нас четверо і тих красунчиків, які дивляться на нас також – тож зустрічай нас Вегас!

 

2
Для їхньої дружби не важлива соціальна нерівність між ними. Для принцеси, камеристка стала справжньою подругою, яка зберігає усі її таємниці й навіть вигадала брехню, щоб врятувати героїню від смерті.

https://booknet.com/uk/book/polonyanka-b345598

 

3
Чи можливо, щоб твоїми найближчими подругами стали колишні хлопця, про якого мрієш з першого курсу? Звісно! А ще вони допоможуть підкорити його серця та вийти сухою з безлічі халеп.

https://booknet.com/uk/book/ya-ti-klub-tvoh-kolishnh-b319126

 

4
Нас було троє нерозлучних друзів, які понад усе полюбляли швидкість, розваги та азартні ігри. Проте несподівано ми зрозуміли, що втрачаємо одного товариша. А всьому виною – його квартирантка, від якої він зовсім втратив голову, і почав здійснювати дивні вчинки. Але, може, ще вдасться виправити ситуацію? 

https://booknet.com/uk/book/vn-tebe-prograv-ti-teper-moya-b398058

 

5
Олег та Ілля  — найкращі друзі, хоч в якомусь сенсі протилежні особистості. Олег — серйозний, відповідальний і відданий, Ілля — несерйозний, вітряний і бабій… І як же Ілля здивується, коли Олег піде проти принципів і вчине як сам Ілля — почне заборонені стосунки зі студенткою…

https://booknet.com/uk/reader/zcli-mo-serce-b407416?c=4382197

6
 Справжній друг – це той, хто розділить з тобою не лише радість, але й горе. Фелікс,  найближчий та найекстравагантніший з усіх, саме такий. І тільки завдяки його пікантній особливості Валенсію було врятовано. Як? Читайте тут

https://booknet.com/uk/book/ya-ne-lyublyu-kavu-b240410

 

7
Моя подруга вирішила розважити мене, щоб я нарешті припинила страждати через нещасливе кохання. Її ідея – витіснити біль з серця новим коханням. Тому ми тут, в клубі. Тому танцюємо і фліртуємо з незнайомцями. Але чи готова я до нових стосунків, навіть якщо закохала в себе цього красунчика?

https://booknet.com/uk/book/vchis-kazati-tak-b406320

 

8
Яка вона, справжня чоловіча дружба, коли кращі друзі, майже брати, кохають одну дівчину? Перевірку на дружбу складно пройти, якщо твоє серце тріпоче тільки від одного погляду на кохану жінку.

https://booknet.com/uk/book/chogo-bazha-tvo-tlo-b315653

 

9
Він – харизматичний, стриманий, з ідеальними манерами та закоханий у дівчину свого найкращого друга. Чоловік не збирається відступати і готовий боротися за серце коханої, навіть якщо доведеться пожертвувати дружбою.

https://booknet.com/uk/reader/stavka-na-princa-b395440?c=4227094&p=1

 

10
Ніколи не думала, що знайду свою найкращу подругу на іншому кінці планети, що вона виявиться сестрою мого ворога, а потім дізнаюся, що всі халепи взагалі сталися через неї. Проте, все це все одно не завадило зародитися щирій та справжній дружбі, тільки чи зможе вона витримати тиск з боку покидька – брата?

https://booknet.com/uk/book/pokidok-b221824

 

11
 Я погодилась зіграти роль подруги у її ж домі, з її іменем. І все заради того, щоб вона, прикрившись моїм іменем, змогла вразити свого коханого. Як його можна кохати, якщо він навіть не знає, як виглядає майбутня наречена?! І чи відкриє цей ловелас серце, якщо на кону його спадок?

https://booknet.com/uk/book/led-dlya-gercoga-b398662

І ЗВИЧАЙНО ЗАПРОШУЮ ДО НОВИНКИ.

ВОНА ЙОГО ВИКЛАДАЧКА. ВІН ЇЇ СТУДЕНТ.
ТАБУ? ТА ДЕ ТАМ… ЯКЩО ВІН «ПОГАНИЙ ХЛОПЕЦЬ»)))
https://booknet.com/uk/book/zaboronene-zavdannya-b408573
 

Моя сторінка на Букнет

Моя група фейсбук

 

Оригінал статті на Букнет: Шалена ДобІрка Про ДрузІв!!!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"