Чому навіть найрідніші можуть зрадити

Чому навіть найрідніші можуть зрадити

Чому навіть найрідніші можуть зрадити

Доброго ранку, любі!
А ви вже бачили свіженьке оновлення “По той бік сонця”? Радила б вам не зволікати й хутчіше відкривати книжку, адже сьогодні Майкл розповість Аріні про родину Джейкоба дещо цікаве. Готові дізнатися, що саме? 

От вам смачний кусь для апетиту)

“- Скажи, а ти давно служиш Джею? – Здалеку почала Аміна.

– Та вже й не пам’ятаю. Але він був ще хлопчиськом, коли я потрапив у рабство, – невесело посміхнувся співрозмовник.

– То ти знав його батьків?

– І батьків, і діда, і сестру.

– Сестру? – Здивувалася дівчина. Про неї вона нічого не чула.

– Так, Рею. Чудова дівчинка була, мушу сказати. Диво, а не дитина. Хоча, яка вже там дитина – напевно, не набагато молодша за тебе була, коли все сталося.

Аміна зрозуміла, що удача на її стороні, то ж вирішила продовжити свій допит про те, що ж сталося в сім’ї Джея. Хоч і відчувала, що за словами Майка навряд чи буде весела розповідь.

– Це через неї Джей став таким?… – запитала дівчина. Вона не могла пояснити точніше, що ж саме мала на увазі, але сподівалася, що Майкл зрозумів її.

– Так. І через неї, і через батьків. Його сильно підкосила їхня смерть.

– А як вони померли? – Уточнила Аміна, показово байдужим тоном. Чомусь вона боялася показати свій інтерес.

– А чому тебе так це цікавить? – Раптом перепитав раб.

– Не так, щоб сильно. Просто… – непевно знизала плечима дівчина, – Кріс якось згадав про них, ось мені й стало цікаво.

Аміна спіймала його погляд і зрозуміла, що раб не надто їй вірить, але тут він здивував її та вирішив все ж відкрити завісу таємниці.

– Сім’я нашого господаря загинула випадково – точніше, не вони мали померти тоді, а його дід.

– Це через … – Дівчина не закінчила, але Майкл кивнув, перериваючи її на півслові. Очевидно, цю інформацію знали не всі. Те, що Аміна знала про «Відродження», довело рабові, що господар їй довіряє.”

Оригінал статті на Букнет: Чому навіть найрідніші можуть зрадити

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"