Читаємо разом! Новинка!

Читаємо разом! Новинка!

Читаємо разом! Новинка!

Любі мої ☕

Зізнавайтеся Ви любите поганих хлопців?

А історію наповнену  інтриг, протистояння та звісно ж кохання? Думаю так!

Тоді запрошую Вас до нового роману від талановитої 

АДЕЛІНИ ЯНГ

Аннотація:

      Юрія Байєровського доля постійно випробовує на міцність. Він звик брати бажане будь-яким способом, не зважаючи на інших. Однак в його житті з’явилася та, яка наважилася зламати чоловічу самовпевненість та протистояти йому. Але чи стане вона рятівним променем світла у житті, заради якого чоловік перегляне власні принципи та переможе свою темну сторону?

Смачний шматочок:

– Помиляєшся, – навмисне розтягнув це слово, смакуючи його, а тоді провів своєю татуйованою долонею по червоній щоці. – Кілька моїх невинних дотиків і ти вся тремтиш, як загнаний в пастку кролик. Як думаєш? Що буде далі? Надовго вистачить твоєї сміливості та стервозності? Це там – у себе в кабінеті ти цариця, а тут – ти ніхто!!!

Віра напружилася та затримала дихання. Його дотик неприємно колов, а обличчя ще більше починало боліти. Він не зупинився, продовжив свій шлях її лицем, а тоді великим пальцем розмазав по губах кров, яка невпинно текла з губи. В кінці натиснув на пухкі губи та не зводив з них очей. Чоловік перевів погляд на її глибокі сірі очі, з яких знову почали текти сльози та заговорив:

– Шкода псувати таку красуню. Марате, – звернувся він до напарника, – ти хочеш бути першим? Чи може спочатку я її добре розтягну для твого інструменту?

Він не чекав відповіді. Гучного реготу Марата було достатньо. Тіло Віри обм’якло та почало опускатися вниз, але міцні чоловічі руки не дали впасти, притримали та стиснули ще міцніше. З її рота почали вириватися гучні схлипи, а розум скувала панічна атака, яка не давала тверезо мислити. Здавалося, це кінець, бо має статися те, чого вона не витримає і як після цього виживе, то сама себе вб’є.

Чоловік опустив свою руку на її шию, пробираючись в декольте легкої світлої сукні. Стиснув через бюстгальтер боляче груди, від чого вона скрикнула. Тоді іншу руку запустив під сукню. Віра інтуїтивно стиснула ноги, не даючи йому пробратися до найпотаємнішого місця.

– Любиш грубо значить, – знову посміхнувся він, насолоджуючись її реакцією та страхом.

ЧИТИТИ ТУТ

Ваша Каміла♥️

 

 

 

Оригінал статті на Букнет: Читаємо разом! Новинка!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"