Цікаве про мене

Цікаве про мене

Цікаве про мене

Я вирішила трошки розповісти про себе та про своїх захоплення. Кілька цікавих фактів про мене.

2) Інша спеціальність якою я захоплена і планую обрати другою освітою – історія. Я однаково люблю історію України та світову історію. Частково захоплення історією і стало причиною того, що я поступила на юриста (на перших курсах історія один з основних напрямків (історія держави і права України та зарубіжних країн, конституційне право зарубіжних країн, розширена історія України тощо)). 

3) Я постійно слухаю музику. В дорозі, вдома, іноді грішу цим на роботі чи на навчанні. Музика зі мною завжди, тому в мене вдома завжди не менше трьох пар навушників (довго вони в мене не живуть чомусь.

4) Початки мого творчого шляху заклалися ще кілька років тому, але я закинула через нестачу часу через велику загрузку в навчанні.

5) Я власниця котика – маленького дев’ятимісячного котика Пушка (він про це не знає і думає, що це він мій власник)  та двох морських свинок – Тома і Джеррі. Раніше не дуже любила тварин, але вони пробралися до мене в серденько і досі там. 

6) Віддам перевагу книзі вдома на самоті в спокійній обстановці гучним гулянкам. По своїй натурі я дуже закрита в собі людина.

7) Моїми першими читачами та найкращими критиками є моя сестра Вероніка та найкраща подруга та  “друга сестра” – Настя. Саме завдяки їх підтримці я тут. Ніхто окрім них з мого оточення не знає про те, що я пишу, бо я хочу спробувати сама, без допомоги з сторони друзів, добитися успіху:(

8) Я патріотка до скреготу зубів. За Бандеру, Хмельницого, Мазепу та інших готова посваритися з усіма. Інколи це лякає навіть мене. 

9) Я не вмію довго спати. В мене налаштований організм так, що я максимум зможу спати до 8 ранку, навіть якщо засну в 4 ранку. 

10) Окрім української володію англійською та російською, вчу французьку, турецьку та польську.

11) Я “страждаю” синдромом відмінниці. Єдине що здатне довести мене до сліз це погана оцінка.

12) Я дуже жорстока по своїй натурі людина. Я ніколи не пожертвую собою заради когось.

13) Завжди мріяла бути снайпером і досі тримаюся цієї цілі. Вже осінню планую записатися на стрільбу та отримати дозвіл на носіння зброї. 

14) Моє справжнє ім’я Ірина.

15) Я українка лише частково. В моїй крові велика частина польської крові.

16) Писати можу лише коли повністю налаштована на творчість.

Дякую усім за виділений час на прочитання:)

Цілую всіх!

Оригінал статті на Букнет: Цікаве про мене

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"