хімія, крута сильна героїня+цікавий герой-завдання

хімія, крута сильна героїня+цікавий герой-завдання

хімія, крута сильна героїня+цікавий герой-завдання

А ви б хотіли протрапити на бал? Ви з подругою в старомодних сукнях, чоловіки в смокінгах пропалюють вас поглядами, і все через забаганку мера, який вирішив провести вечінку саме в такому старомодному стилі. А батько Наді сказав, що вона не може відмовитись =) І тоді він може подумає про відкриття нею свого бізнесу…))
Хто знає мою творчість, розуміє, що я помішана на сильних і незалежних жінках, вони в мене майже в кожному сольному творі, починаючи від «барбі» і «Зіграй мою наречену»…))

А тут, перед продовженням рецензії, дам вам уривок:

– Я Дем’ян, – заговорив нарешті чоловік.

– Гарне ім’я, – відповіла Надя. Захотіла додати, що надто гарне для такого самовпевненого павича, але вчасно прикусила язик.

– Я образив вас? – спитав чоловік, легенько усміхаючись.

– Як ви могли таке подумати? – Надя навмисне вклала у свій голос іронію та здивування.

– Бо ви не називаєте свого імені, – Дем’ян вдав, що не помітив іронії у її голосі.

– Не бачу сенсу, – Надя намагалася не дивитися йому в очі, бо як тільки пересікалася з ним поглядом, то одразу ж розчинялася у повітрі. Від нього віяло якоюсь особливою харизмою. Відчувалася сила та витримка. Поруч з ним почувалася маленькою дівчинкою і дуже хотілося пригорнутися до цього міцного плеча.

– І чому ж ?

– Бо ми більше не побачимося, – впевнено заявила Надя, вклавши у свій тон всю твердість.

– Помиляєшся, – чоловік перейшов на «ти», – бо ти хочеш вийти за мене заміж і народити мені купу таких же чорнявих колючок.

Ну, тут, напевно, цитату обірву ахаха)) Але її реакція була просто божественною. Скажу вам чесно, я просто в захваті від Наді. Дійсно яскравий і сильний персонаж, я давно про таких не читала, а саме за такими я і люблю спостерігати в книгах.

(тут є картинка) 

Надя дуже хоче визнання від батька і хоче свій бізнес. Але у батька нема навіть часу поговорити з нею про це. Але Надя не здається. Вона придумує, як поговорити з батьком про бізнес. Бере і подає резюме на одну з вакансій. Розумна дівчинка навіть прізвище змінює…)) Батько шокований, але пишається нею і підіграє, ніби вона й не його донька) Однак найцікавіше тільки починається! Бо він дає їй завдання! Запевнити одного дуже впертого клієнта піти на їхні умови. Якщо в неї вийде, Надя отримає карт-бланш! Зможе почати свій бізнес, досягти всіх своїх цілей….)) Надя вже впевнена в своїй перемозі, але… Що як цим клієнтом виявиться нахаба з балу?

Також уваги заслуговують і другорядні персонажі книги. Мені сподобались усі. І батько героїні, і матір, яка до речі теж доволі самостійна жінка і має бізнес, і брат-айтішник. Всі дуже живі, так само як і її подруга, яка підначувала Надю на аферу на балу))

За всіма ними дуже цікаво спостерігати! Але найцікавіше — це саме хімія між двома головними героями — Надею та Демʼяном, якого і має переконати героїня за умовами договору з батьком! Саме тому книга і називається «Переконаю тебе»)) Щиро запрошую і вас почитати цю захоплюючу історію!

Як тільки дочитаю цю книгу(я ще десь на половині, але думаю, сьогодні вже завершу, бо дуже цікаво), то продовжу читати і наступну частину дилогії «Переконай мене», яку купила саме сьогодні =)) бо саме сьогодні на цей бестселер діє максимально можлива на передплаті знижка — 14% і книгу можна купити всього за 30 грн)) Щиро запрошую вас до цієї історії, вона дійсно варта уваги!

 

Оригінал статті на Букнет: хімія, крута сильна героїня+цікавий герой-завдання

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"