Хранитель Карпат

Хранитель Карпат

Хранитель Карпат

Шановні читачі! 

на дивовижну історію

Хранитель Карпат,

яку розповідає нам 

Кристина Асецька

Марк звичайний хлопець, що несподівано отримує магічну силу. Він мусить захистити Карпати від істот, про існування яких, люди навіть не здогадуються. У нього є тиждень, щоб під наглядом свого наставника, стати справжнім бійцем та віднайти древній артефакт, який допоможе здолати суперника. Для виконання місії вони вирушають у подорож і зустрінуться з ворогом, що завжди опиняється на крок попереду.
Оновлення щодня крім суботи та середи.

Водій, який був за кермом, і справді поводився дещо дивно. Автомобіль то наближався, наче хоче обігнати, то раптово зменшував свою швидкість. Нарешті, на звивистому повороті він наважився вирватися уперед. Марк скерував свою машину трохи убік, від гріха подальше, даючи дорогу транспорту який швидко наздоганяв. Майже порівнявшись з ним, помітив як сусіднє авто, не збавляючи швидкості, врізається у крило старенького фіата. Його добряче труснуло, але Марк впорався з керуванням і різко натиснув на гальмо. Софія одразу прокинулася та ошелешеним поглядом намагалася зрозуміти, що трапилося. Степан дивлячись на водія, склав пальці в кулак та закричав:
   – Мавка. За кермом автомобіля мавка. Ух, я їй покажу!
З цими словами він перетворився на вітер, який зник через прочинене вікно. Тим часом автомобіль не заспокоювався та пішов на таран, виштовхнувши фіат з дороги. Транспорт з невеликого урвища впав у бурхливу річку. Вода досягала майже до вікон і почала проникала до салону. Марк швидко відчепив пасок безпеки та розвернувся до дівчини:
   – Ти не поранена?

До зустрічі на сторінках)

 

Оригінал статті на Букнет: Хранитель Карпат

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"