Хорошим дівчаткам потрібні поганці чи навпаки?

Хорошим дівчаткам потрібні поганці чи навпаки?

Хорошим дівчаткам потрібні поганці чи навпаки?

Привіт, красуням – читачкам)))

Спершу мене зацікавила обкладинка. Доволі звичайна для друку, але дуже незвична для Букнет)) А я люблю саме такого варіанту обкладинки)) Тож, ну і вперед читати) Затягнуло, цікаво) Чесно кажучи навіть анотації не прочитала, одразу у вир, ще досить короткий вир (ех, шкода), але такий цікавий. Не хочеться переказувати сюжет, адже буде якось не те, зате! хочеться поділитися сценою яка дуже потішила)))

Уявіть, що ви вступили в універ, у вас за спиною таємниці, ви від чогось тікаєте… Уявили? Приїхавши на навчання й заселившись в гуртожиток ви зустрічаєте хлопця, який дуже хоче допомогти нести вашу валізу. Але у вас в житті все через одне місце, тому вам дуже хочеться тиші й спокою, тож ви поводите себе доволі нахабно. Ну наче нічого особливого, просто не той день, не той час, не той хлопець) А тепер те, що прямо принесло естетичне задоволення… Цей хлопець (ви студентка, пам’ятаємо) куратор! Гарний, цікавий, темноокий куратор! Овва! От і Аліна, головна героїня роману, в шоці)) і я теж))) не очікувала саме такого варіанту, бо читала без роздумів)) Каюсь! Написано шалено смачно, цікаво й хочеться читати й читати)

Тож, ласкаво запрошую вас поринути у світ Аліни і її Куратора тут

До речі, ось і уривок:

– Пані Кіценко, затримайтесь на хвилинку.

Аліна завмерла біля дверей. Обернулась, але так і залишилась стояти на порозі, наче боялась зайти назад в аудиторію.

– Що?

– У вас все нормально? 

Дівчина подивилась по сторонах. Можна було подумати, наче вона шукала допомоги. І куди подівалась її зверхність? Чи, може, Аліна тільки при однолітках така смілива?

– Чудово.

– Мені здалось, ніби ви чимось незадоволені.

– Вам здалось, – ледь помітно відійшла ще далі.

– Скажіть, якщо вас щось непокоїть, або… – Вадим раптом став почуватись незатишно. – Будь-яку проблему можна вирішити. Я готовий допомогти.

Аліна здійняла підборіддя.

– Собі допоможіть.

У Вадима від такої нахабності аж у горлі пересохло.

– Тобто? – прохрипів він, вимагаючи пояснень.

– Дівчата з третього ряду заклались, що зможуть звабити вас ще до кінця семестру. Будьте напоготові.

– А… – розсміявся. – Такого ніколи не станеться. Для мене всі учні, як діти.

– Та мені байдуже, – знизала плечима. – Я можу йти?

– Так… напевно, так.

Дівчина миттєво розчинилася у натовпі, а Вадим так і не зрозумів чи вдалось йому знайти спільну мову з тією крижаною королевою. Щось з нею було нечисто… 

*  *  *  *  *  *  *

Цей роман триматиме у напрузі до останньої сторінки, впевнена. Коли нам розкриватиметься одна таємниця, то за нею послідує наступна, отже сумувати не будемо! Роман про біль та страх, дружбу й самопожертву, кохання та заборони. 

Цей роман крик відчаю. Він показує, вже, ось з перших сторінок, наскільки серйозними можуть бути наслідки, нехай і припорошений романтикою. Авторка хоче достукатися до серця кожної дівчини з проханням бути сміливою, йти вперед, думати про себе й боротися за себе і власне щастя! 

У тексті є:рiзниця у вiцi, дуже емоційно, викладач і студентка

Читати тут

Оригінал статті на Букнет: Хорошим дівчаткам потрібні поганці чи навпаки?

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"