Фінал передплати, анонс і трошки новин

Фінал передплати, анонс і трошки новин

Фінал передплати, анонс і трошки новин

Любі читачі, хай трохи з запізненням, та вітаю всіх з початком осені. Нехай вона для всіх нас стане теплою, сухою і, головне, переможною!

По-перше, передплата на мою книгу “Я тебе захищу” добігає кінця. Лишилось кілька розділів, і в неділю-понеділок буде опубліковано фінал. Ті, хто читає, не дасть збрехати: в книзі зараз все надзвичайно напружено! Якщо ж ви ще не приєднались до передплати, але планували її придбати, то поспішіть! Після завершення книга стане значно дорожчою, і навіть з максимальною знижкою дешевше, аніж зараз, не буде! 

“Я тебе захищу” – історія про сильного чоловіка та боязку дівчину, що проходять важкий шлях до взаєморозуміння та кохання. Головній героїні доведеться навчитись брати на себе відповідальність за своє життя, героєві ж – доводити своє кохання не лише ділом, а й словом, а йому це складно, бо Алекс – не просто бізнесмен, а ще й представник спецслужб, а там багато не говорять. До речі, події книги розгортаються в Україні, як і в більшості моїх творів в жанрі сучасного любовного роману, і спецслужба, очолювана Алексом, стоїть на захисті енергетичної безпеки нашої країни. Книга – це, звісно, вигадка, але я не сумніваюсь, що щось подібне в Україні справді є (але не завжди про це можна говорити відкрито, заради нашої ж з вами безпеки). 

“Я ТЕБЕ ЗАХИЩУ”

По-друге, найближчим часом може зрости ціна на мої завершені книги. Тому поспішайте придбати за тими цінами, що є зараз!

По-третє, в кінці цього тижня на моїх читачів чекає не лише завершення “Я тебе захищу”, а й старт наступної книги циклу під назвою “Я тебе поверну”. Я вже активно працюю над початком книги в стіл та сподіваюсь порадувати вас першими розділами вже найближчими днями! Новинка буде про програмістку-хакерку Ірму та профайлера Арсена. Обидва вони працюють під керівництвом вищезгаданого Алекса. Ірма ненавидить корупціонерів, а її талант як айтішниці допомагає їх ловити та відновлювати в світі справедливість. Арсен же має проблеми з емоційним спектром, та за разунок цього прекрасно аналізує людей та здатен маніпулювати ними, немов ляльками у театрі. 

Вогняна парочка! А ще вони мають одну спільну таємницю, про яку ви дізнаєтесь вже з книги. Обіцяю, буде цікаво. Тим паче, про такого персонажа, як Арсен. я досі ще не писала. Сподіваюсь, авторський експеримент вам сподобається!

Щодо решти книг: 

1. “Оксана для першого маршала” в передплаті і це надовго. Надовго не тому, що я повільна авторка, а тому, що книга виходить велика. Або дуже велика. Фінал буде восени (якщо все буде добре – а воно буде!), та коли конкретно – поки не зарікаюсь. Продовження виходить щодня, зранку, згодом, можливо, стане й двічі на день. Поживу – побачу, як то кажуть.

2. “Наречений за викликом” публікується безкоштовно, і це також надовго, бо книга вийде не менша за вищезгадану “Оксану”. У героїв там скоро буде непростий період, того автор (і читачі) запасаються валідолом. Але все буде добре! Погані завершення не пишу, чесно-чесно. Продовження виходять щоночі!

3. “Випадкова мама для доньки мільярдера” також вийшла на режим щоденної публікації. На книгу, якщо все буде добре, скоро відкриється передплата. За розміром вона вийде не така масштабна, як попередні дві книги, але місяці два ще писатиметься. Це простий веселий любовний роман, тому, якщо хочете розважитись та відпочити, вам саме сюди. Чекатиму! 

Ну, і під кінець блогу хочу подякувати всім своїм читачам. Ви – спонсор мого ментального здоров’я та продуктивності! Зранку дві думки змушують мене бадьоренько йти до ноутбука. По-перше, мене там чекають мої читачі, а по-друге, треба ж глянути оту гарненьку табличку, яка з втратами!.. Ну, ви розумієте, про що я кажу) 

Окреме спасибі всім, хто дочитав цей довжелезний блог аж до самого кінця.

Слава Україні! 

З любов’ю, ваша Альма) 

Оригінал статті на Букнет: Фінал передплати, анонс і трошки новин

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"