Фінал вже тут!

Фінал вже тут!

Фінал вже тут!

Привіт, красуні)))

Всі ті, хто придбав книгу за передплатою може дочитати, решта, хто очікував, коли книга буде завершена має дочекатися, поки модератори відкриють продажі)) 

Це цікавий та класний шлях, ми почали 9-го травня, а завершили історію лише сьогодні – 21 серпня))) Я щиро вдячна усім, хто читав книгу у процесі, саме завдяки вам хотілося писати все більше і більше)) Підтримка завжди надихає та штовхає робити більше)) Ваші коментарі, думки стосовно героїв були неймовріно цікавими, мені завжди хочеться дізнатися, як ви бачите ту чи іншу картинку. Тому прошу на перед – діліться враженнями з авторами, це спонукає працювати і старатися ще більше))))

 

Я щиро вдячна за підтримку моїм постійним читачам, ви безцінний скарб, який я знайшла завдяки тому. що любимо ми усі – книги)) А такі прекрасні речі об*єднують лише прекрасних людей))) 

Одержимість    Одержимість. Нова глава

          

Анотація до книги “Одержимість”

Провести літо розбитих мрій у місті, яке не завжди знайдеш на мапі? Вважайте, готово. Опинитися під “наглядом” зухвалого, нахабного та одержимого собою, коханим, хлопця? Закохатися в одного, розбити серце іншому, знаючи, що вони друзі? Вперед і тільки вперед. Почати війну з тим, хто руйнує життя, клаптик за клаптиком, та вперто не розуміти, що це вже більше, ніж просто ненависть? І, що ж далі, коли наша одержимість виходить на новий рівень, а хепі енд нам не світить?

 

Анотація до книги “Одержимість. Нова глава”

Книга 2

Почати дружбу з тим, хто розбиває твоє серце і перетворює життя на військові дії? Чому б і ні, чи не так? Вперто не бачити, що дружбою нічого не закінчиться, і врешті, доведеться зробити вибір між двома найкращими друзями, котрі почали війну через тебе? Знати, що розіб’єш серце одному, а іншому зруйнуєш життя? Ненавидіти, кохати, вірити та сподіватися врятувати того, кого завжди чекала? Таким стане моє літо у Лінкольн-Сіті, місті розбитих мрій. З дружби починається усе…Дружбою може усе закінчитися. Це одержимість на новому рівні, де переможців немає, лише ті, хто програли. 

 

Також сьогодні діє знижка на дилогію

Продана Лукавому

Встигніть придбати дві книги за смачною ціною)))

Продана лукавому     Продана лукавому 2

44 грн за дві книги

  

(обкладинки клікабельні)

Всім гарних вихідних)

Оригінал статті на Букнет: Фінал вже тут!

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"