Фінал / Анонс / Промо

Фінал / Анонс / Промо

Фінал / Анонс / Промо

Доброго літнього дня вам, красуні))) 

 Одержимість

Я писала, і зрозуміла, що однією частиною не обійдеться, я банально не влажу в одну книгу)) Тож, УРА, вже за кілька днів буде продовження)) 

Макс, Тім і Кет, ця трійця героїв вийшла такою складною, зі своїми тарганами в голові, не ідеальністю, такими справжніми вчинками та проблемами, що я просто не можу кинути їх та завершити історію не розкривши усього, не подарувавши їм надію та кохання))) 

З дружби починається усе…

Дружбою може усе закінчитися

Це одержимість на новому рівні

Одержимість. Нова Глава

с к о р о 

А поки уривок з фіналу:

— Не буває все так категорично, — спокійно відповідаю. — І так, ми підняли білі прапори, ти був щирим зі мною, я щаслива знати, що той хлопчик, якого я пам’ятаю все ще є. Я готова до дружби, але…є межі. 

— Лише дружби? — Занадто серйозно запитує. Макс напружений, сидить рівно, стискаючи в руках мою книгу. 

— Лише дружби.

— Тобто, — він спирається ліктями на свої ноги та вкрадливо дивиться на мене. Занадто лінивий тон, надто прискіпливий погляд. — Наші поцілунки нічого не означають?

— Ти сам сказав, для батьків ми “пара”, але не більше. Та домовленість у силі.

 

— Ти не відповіла, Кітті, — відкладає книгу в бік. 

— Я… Макс, все так швидко, я не встигаю за змінами у твоїй поведінці.

— Наші поцілунки означають для тебе щось? — Тисне на мене. — Відповідай, Кет. 

Ковтаю клубок у горлі, який не зрозуміло звідки взявся. Спокійно, Кет. Ти ж вирішила — лише дружба, нічого більшого. Ти повинна дати йому чітко зрозуміти, що лізти у це не будеш. 

— Так, — кажу натомість.

Вейтвіл вдоволено посміхається, встає, підходить до мене. Нахилившись, цілує у чоло та виходить з кімнати, залишаючи мене саму. Тільки за ним закриваються двері, я падаю на ліжко. Серце калатає так, що складається враження, хоче вискочити з грудної клітки. В душі таке сум’яття…чесно кажучи я розгублена його поведінкою, вчинками, змінами настрою. Чесно кажучи, я не знаю, що робити. Макс дивує мене, Макс змушує відчувати те, чого я відчувати не хочу, і тепер, коли підняті білі прапори, все зміниться. Вже змінюється.

***

Господи, ну чому він такий? Я дійсно не хочу казати, що до Тіма. Макс саму не пустить, поїде зі мною, ніякої розмови тоді не вийде. А так у мене є шанс дізнатися про Керолайн все, дізнатися правду, та…та сказати Тіму, що далі дружби не зайде. 

— Ти не можеш вимагати від мене відповіді, я не твоя власність.

— Але ти моя…

— Тільки спробуй сказати проблема! — Гиркаю.

— Я хотів сказати відповідальність, — напружено протягує.

— Відійди, Макс, — штовхаю хлопця у груди. 

Легко, просто, щоб відійшов. Та це викликає зовсім інший ефект. Я бачу, як у зелених очах з’являється ураган. Я бачу, як він біситься та втрачає залишки самоконтролю. Я бачу, як він втрачає себе. 

— Я відвезу тебе.

— Ні!

— Я відвезу тебе! — Гиркає та ловить за зап’ястя.

— Я сказала, ні!

АНОНС НОВОЇ ІСТОРІЇ 

Це буде гаряче! Еротично! Це буде музика зваблення та танець, де ненависть межуватиме зі штормом.

ШТОРМ

Анотація:

 

Даніель Шторм – небезпечний, харизматичний, владний та жорсткий чоловік. Він не звик, щоб йому відмовляли. Він не звик, щоб хтось не хотів йому догодити. Він не звик, що хтось може сказати йому “ні”. Але я сказала, і саме цим виклика шторм на свою голову. Чоловік зробив усе, аби принизити мене, помститися за мою відмову. Ненависть. Вогонь. Лід. Бажання. Повне підкорення. Все це стало моїм життям через нього… Але я буду пручатися, я буду воювати за себе. Я буду намагатися не здатися…

 

 

І, промокоди на швидкість. Будь ласка пишіть тут, що ви взяли їх та активували

Продана Лукавому 2 – 9Z8xzzr9

Продана Лукаовму 2 – sIXyQnzB

 

ПС. А ще сьогодні діє знижка на У ритмі темряви. Дуже смачна ціна у 30 грн)))

 

 

Оригінал статті на Букнет: Фінал / Анонс / Промо

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"