Форум ВидавцІв: Фоточки. І трохи боса)

Форум ВидавцІв: Фоточки.  І трохи боса)

Форум ВидавцІв: Фоточки. І трохи боса)

Привіт. Хочу розповісти вам останні свої творчі новини =) 

Також Форум Видавців співпав зі святкуванням мого тридцятиріччя =), Фоточки і відосики з Найдорочої резиденції галичини(альо, це назва якщо що))) тут =) 

Я познайомилась зі своїми співавторками, знов вживу зустрілась з найкращим другом, провела чотири презентації з друзями і колегами по перу… Особливо гарно ми роззнайомились за круглим столом при свічках на днюсі ахахах)) 

Походила по Форуму, по майже рідному Львову(в якому я до цього прожила аж 4 роки). Побачила свої книжки на стендах форуму.(переходь і дивись).

Зустрілася з Андрієм Кокотюхою(посилання на наше фото), казкарем Сашком Лірником…

Крім того, побачила наш “Потайсвіт. Інакші” на стенді Коронації Слова(за що дякую Наталі Дев’ятко, з якою ми також розвіртуалились саме на цьому форумі)(подивитись фото можна, натиснувши на блакитний напис). 

Також я навідалась до стенду нашого видавця, Марка Мельника, де побачила книжечки “Бо кохаю”, “Потайсвіт” та “Потайсвіт. Інакші”, в яких є мої оповідання. (переходь і дивись це фото))

Ще неодноразово навідалась до стенду проєкту “ТВОЯ ПОЕТИЧНА ЛИСТІВКА”, яким керує моя подруга і співавторка Світлана Вертола. Там навіть встигла попрацювати продавцем ахах)) Ну насправді Свєта просто попросила мене побути там пару хвилинок… Ну а я за ті хвилинки встигла продати примірничок нашої спільної збірочки “Рятуйте! Мене примушують читати” і пару листівочок її проєкту =) А ще ми постійно ходили до львівських кафешок =)) “П’яте підземелля”, “Найдорожча ресторація Галичини”(там вхід в ресторан через квартиру і тебе зустрічає мужик в засаленому халаті і прохає почистити картоплю)))

Кому цікаво подивитись фоточки з усіх цих подій, запрошую в мій інстаграм. 
(тут є скріншот, якщо не бачите, поновіть сторінку) 

Ну і хочу повідомити, що продовжую працювати над “Зіграй мою наречену. Наречена для Боса”. Сьогодні виставила нову главу =) (далі є картинка)

Дам вам цитату:
 

— Тимурчику, привіт, — раптом поруч з моїм рятівником пройшла гламурно вдягнена блондинка. Вона ледь помітно торкнулася кінчиками пальців його руки. — Сьогодні зазирнеш на зйомки реклами для Єви?

Вона дивилася на нього таким хижим поглядом… Напевно тому, що зовсім недоїдає, бідненька. 

— Привіт, кицюню, — мій рятівник тепер дивився тільки на блондинку, він інстинктивно облизнув нижню губу й усміхнувся. — Не знаю, сьогодні в мене відбір секретарок. 

— Можна сказати, справжній кастинг, — раптом звідки не візьмись, вискочив той самий блондин, якого я трохи раніше вже бачила на машині і потім з якоюсь моделлю чи акторкою. — Блін, я тебе чекаю-чекаю, там вже стільки кралечок зібралось! 

Тим часом одна з тих кралечок демонстраційно хмикнула і поцокала своїми височенними підборами геть. 

— Дене, тобто, Денисе Олександровичу, а чому це ви на мене чекаєте? — мій рятівник хитро усміхнувся своєму другові. — Ніби ж секретарку мені обираємо, а не тобі.

— Ну ти ж мене знаєш, я не можу пропустити кастинг такого рівня, — серйозно заявив цей Денис, хитро усміхнувшись. — Може, і мені хтось приглянеться, — додав він, вималювавши руками фігурку дівчини з формами типу «пісочний годинник». — Хтось з таким самим хижим поглядом, як оця твоя фіфочка. Миленька блондинка, а може навіть гаряча брюнетка…

— Яка різниця, блондинка чи брюнетка, все одно й та, й інша на “б”, ну ти розумієш, — Денис усміхнувся, підійшов до мого рятівника і почав щось шепотіти йому на вухо. Вони пройшли прохідну і пішли до ліфтів, а мені… Мені стало ніяково. 

Дарма, дарма я прийшла сюди. І що він мав на увазі про оце на “б”? 

— Дівчино, раз ви не на кастинг комедійних акторів, чи може бути, що ви прийшли на співбесіду на посаду секретарки? — голосно і здивовано запитав охоронець. 

А я готова була провалитися крізь землю.

Дивитися на хижі погляди голодних модельок і відчувати себе ще більш невпевненою в собі — не таку роботу я хотіла… Та нехай, просто пройду цю співбесіду. Все одно вже прийшла… Та й не візьмуть мене. Я не була схожою на тих дівчат-пісочних годинників у червоних сукнях і з червоними помадами, які мали пройти «відбір». 

Але просто піти й не спробувати — теж не варіант. Мої рідні…Я обіцяла, що постараюсь, особливо тепер, коли дядька скоротили… Мені просто необхідна ця робота, як би складно не було. Все одно в мене ідеальний диплом і рекомендації, а сестра тільки й робить, що витрачає все що заробляє на нові шмотки.. Я впораюсь, точно впораюсь! 

— Дівчино! — знов звернувся до мене охоронець. — Ви так і не відповіли.

— Я на співбесіду секретарок, — швидко, ніби скоромовкою, промовила я. — Куди йти?…

Я не здамся так просто. Я маю хоч спробувати… Я хочу довести батькам, що не тільки моя молодша сестра-акторка на щось гідна в нашій родині, і що не тільки зовнішність вирішує все. Вони припинять порівнювати нас, а навіть якщо і не припинять, то ці порівняння будуть на мою користь, а не на її. Мій розум – не гірша чеснота, аніж її краса.
Я це і їй доведу. Не дарма я прийшла саме в ту компанію, де вона найчастіше працює акторкою в рекламі. 

Запрошую вас до прочитання моєї новинки “Зіграй мою наречену. Наречена для Боса”, буде цікаво і весело =) 

Оригінал статті на Букнет: Форум ВидавцІв: Фоточки. І трохи боса)

Додати коментар

Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.

Ім'я*
Email* (не буде опублікований)
*
* - поля обов'язкові для заповнення

Блог

90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна Камиша

Маркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн

У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й Ушкалова

У Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:

 вул. Гр

У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою

19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома

Завдяки проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати 20 тисяч книжок

У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих

У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину Левченко

Журналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв

Перейти до блогу

Нові автори

Микита Рижих

Переможець міжнародного конкурсу “Мистецтво проти наркотиків”, конкурсів “Витоки”, “Шодуарівська Альтанка”, бронзовий призер фестивалю “Каштановий будинок”, лауреат літературного конкурсу ім. Тютюнника, VIII конкурсу VivArt, друге місце VІІІ конкурсу української поезії та пісні ім. Марини Брацило. Номінант на Pushcart Prize, фіналіст конкурсу “Кримський інжир”.

Роксолана Жаркова

Роксолана Жаркова – українська письменниця, есеїстка, літературознавиця, кандидатка філологічних наук. Феміністка, дослідниця жіночого письма. Випускниця філологічного факультету Львівського національного університету ім. Івана Франка. Учасниця, фіналістка і переможниця багатьох всеукраїнських та міжнародних літературно-мистецьких конкурсів. Лауреатка кількох літературних премій. Авторка поетичних збірок «СлухаТИ – море: просто собі вір[ші]» (2015), «Руками-словами» (2017), «Всі мої птахи» (2019), книги новел і […]

Ольга Калуга Кількість робіт: 4 Андріана Муха Кількість робіт: 1 Олександр Забродський

Мої ресурси: Instagram Telegram Patreon Twitter Youtube Facebook

Перейти до "Нові автори"