Флешмоб “Історія рецептів” Марі Керімей
![Флешмоб “Історія рецептів” Марі Керімей Флешмоб “Історія рецептів” Марі Керімей](https://st.booknet.com/uploads/user_avatars_new/160/1630694287_6169400.jpg)
Флешмоб “Історія рецептів” Марі Керімей
Привіт, мої хороші!)))
У мене дуже проста й банальна причина – робота й ще раз робота, яка чомусь останній місяць поглинула мене повністю. Але я виправляюся!) Дуже вдячна Марі Керімей за флешмоб з рецептами. І Ромчику Арівідерчі за неочікуване запрошення…
Не хочу вишукувати у своїх книгах уривки про їжу… Краще напишу тут щось зі свого життя.
Готувати я дуже люблю і, якщо вірити тим, хто куштував, то в мене це гарно виходить. Особливо це стосується випічки й десертів. Хочу розповісти вам трішки кумедну історію мого першого мусового торта.
Це було кілька років тому. Святкували ми день народження мого синочка (відкрию трошки завісу особистого – маю прекрасних старшого синочка та меншу донечку) і вирішила я, як справжня божевільна мама, зробити неперевершений торт власними руками. Відшукала на просторах інтернету суперскладний, але красивий торт з двома різними мусовими прошарками, чотирма бісквітами та двома різними кремами. Спочатку дуже хвилювалася, а чи застигне той мус, а чи вдасться і так далі… І от зробила все строго за рецептом, дотрималася всіх температурних режимів. Залишилося останнє – поставити в морозилку мусовий крем. І я з гордо піднятою головою йду до холодильника, милуюся ніжним кремовим мусом, посміхаюся, наче виграла у лотерею… А у мене дно моєї роз’ємної форми просто відвалюється і все падає та розтікається.
Думаю, не потрібно вам розповідати, на що була схожа моя кухня, коли мус був ягідним! Тому до мегакрутого торта додалося генеральне прибирання кухні.)))
Щодо моїх власних смаків, то я не любитель солодкого, але ранок, який почався з кави та зефірки – це початок вдалого дня!
Любі мої колеги та читачі, щиро запрошую вас долучитися до цього флешмобу. І дуже хочеться прочитати ваші реальні історії!)
Запрошую до флешмобу Христину Маніль та Натіко Маер.
П.С. Я все-таки викрутилася тоді, і ніхто й не помітив, що в торті немає одного мусу!)
Оригінал статті на Букнет: Флешмоб “Історія рецептів” Марі Керімей
Блог
90-ті, нульові й непокаране зло у романі «Хазяїн» Маркіяна КамишаМаркіян Камиш — добре відомий читацькій спільноті як сталкер і автор романів про Чорнобильську зону. У його новій книзі «Хазяїн» не буде Чорнобиля, але будуть ландшафти української Півн
У Харкові перейменували вулиці на честь Семенка, Йогансена й УшкаловаУ Харкові перейменують 48 вулиць та 3 станції метрополітену. Про це повідомили на сайті Харківської міської обласної адміністрації.
На мапі Харкова будуть зокрема такі вулиці:
вул. Гр
У Києві музей Булґакова знову облили червоною фарбою19 липня будівлю Київського літературно-меморіального музею Булґакова облили червоною фарбою. Про це музей повідомив на своїй фейсбук-сторінці.
«Замість поваги до закону, участі у грома
У межах всеукраїнського проєкту «Вільні читають українською!» вдалося зібрати близько 20 тисяч книжок для поповнення бібліотек та створення мобільних книжкових куточків у 6 деокупованих
У Мелітополі росіяни незаконно утримують журналістку Ірину ЛевченкоЖурналістку з Мелітополя Ірину Левченко незаконно утримують в одній з катівень у місті. Про це повідомило медіа «Новини Приазовʼя».
За словами сестри журналістки Олени Руденко, Ірину дв
Додати коментар
Перед доданням нового коментаря впевніться будь ласка що він конструктивний і не ображає почуттів та гідності осіб, яким він призначений.